'Vetgoed' makreelteam met hapjes en recepten op promotour door centrum Amstelveen

Amstelveen – Om de vissoort makreel te promoten fietst er zaterdag 9 oktober 2021 een ‘Vetgoed makreel promoteam’ met een foodbike door het centrum van Amstelveen om hapjes en recepten uit te delen.

Het promoteam zal tussen 11.00 en 16.00 uur op verschillende drukbezochte plekken in het centrum te vinden zijn.  

'Makreel, Vetgoed!’

'Makreel, Vetgoed!’ is de naam van een landelijke promotiecampagne, waarmee het Nederlands Visbureau makreel dit najaar, via verschillende activiteiten, in de spotlight zet. ‘De makreel is volgens het Nederlands Visbureau niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond, betaalbaar en duurzaam en daarmee een ‘vetgoede’ keuze.'  

De promotiecampagne voor makreel heeft tot doel consumenten meer kennis en een positieve beleving over dit veelzijdige visje te geven. Tijdens de promotour worden er vanuit de opvallende foodbike verrassende, hedendaagse makreel-gerechtjes en receptenfolders uitgedeeld.

makreel_fiets2.jpg


Meer nieuws

112 vandaag 12:11

Voetganger aangereden in Aalsmeer; automobilist aangehouden

Aalsmeer- Aan de Stommeerweg in Aalsmeer is zondagochtend vroeg een voetganger aangereden door een automobilist. De bestuurder van de wagen is na het ongeval aangehouden; de politie heeft inmiddels laten weten dat de bestuurder onder invloed verkeerde.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2022 11:57

Werkzaamheden A9: verkeershinder Colijnweg, afsluitingen Bleekerskade, Sierkade

Amstelveen – In verband met werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen worden tussen medio augustus en medio november op diverse momenten afsluitingen ingesteld op en rond de Burgemeester A. Colijnweg. Onder andere de onderdoorgangen onder de A9 bij de Bleekerskade en de Sierkade worden afgesloten.

Algemeen 12 aug. 2022 10:58

Amstelveen krijgt bamboe-raadhuis: werkzaamheden starten 15 augustus

Amstelveen - De houten gevel van het raadhuis in Amstelveen wordt in de komende anderhalf jaar compleet vervangen voor bamboe. In totaal gaat het om liefst 2.500m2 bamboe dat zal worden aangebracht. De werkzaamheden starten komende maandag en het bamboe-raadhuis is vermoedelijk aan het einde van 2023 gereed.