'Vetgoed' makreelteam met hapjes en recepten op promotour door centrum Amstelveen

Amstelveen – Om de vissoort makreel te promoten fietst er zaterdag 9 oktober 2021 een ‘Vetgoed makreel promoteam’ met een foodbike door het centrum van Amstelveen om hapjes en recepten uit te delen.

Het promoteam zal tussen 11.00 en 16.00 uur op verschillende drukbezochte plekken in het centrum te vinden zijn.  

'Makreel, Vetgoed!’

'Makreel, Vetgoed!’ is de naam van een landelijke promotiecampagne, waarmee het Nederlands Visbureau makreel dit najaar, via verschillende activiteiten, in de spotlight zet. ‘De makreel is volgens het Nederlands Visbureau niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond, betaalbaar en duurzaam en daarmee een ‘vetgoede’ keuze.'  

De promotiecampagne voor makreel heeft tot doel consumenten meer kennis en een positieve beleving over dit veelzijdige visje te geven. Tijdens de promotour worden er vanuit de opvallende foodbike verrassende, hedendaagse makreel-gerechtjes en receptenfolders uitgedeeld.

makreel_fiets2.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.