De horecastrip aan het Stadsplein in Amstelveen wordt momenteel uitgebouwd.

Vietnamees restaurant Saigon Càphê komt naar Amstelveen

Amstelveen - Het Vietnamese restaurant Saigon Càphê opent naar verwachting in augustus een nieuw filiaal aan het Stadsplein in Stadshart Amstelveen.

Saigon Càphê is bekend van vestigingen aan het Gelderlandplein, het Leidseplein en het Centraal Station in Amsterdam en heeft behoorlijk wat fans.

Het Vietnamese restaurant komt in de horecastrip aan het Stadsplein die momenteel wordt uitgebouwd. Met de komst van Saigon Càphê neemt de diversiteit aan horeca in het Stadshart verder toe; dat is al lange tijd een wens van bezoekers.

Vorige maand opende iets verderop op het Stadsplein ook het nieuwe Japans restaurant Tokyo Ramen, dat bijzonder in de smaak valt.

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.