Vijf nieuwe spelers voor Sporting Martinus

AMSTELVEEN – De selectie van het eerste zondagelftal van Sporting Martinus telt vijf nieuwe krachten. Mede dankzij de versterkingen hoopt de nieuwe trainer Tom Verhoek op succes in de derde klasse van de KNVB.

Tom Verhoek begint aan zijn eerste klus als hooftrainer en is Ron Gerlof opgevolgd. De nieuwe oefenmeester moet het tijdens zijn start in ieder geval zonder de verdedigers Jesse Correia en Siem Kok doen. Zij hebben allebei hun kruisband afgescheurd. Daanaast vertok Ralph Jurka naar Ajax 2.

Bijzonder

Daartegenover staat de komst van vijf nieuwe spelers. Het Amsterdamsche Voerbal meldt dat  Christophe Kleiren en Aldin Mehanovic over kwamen van JOS/Watergraafsmeer terwijl de van DCG overgekomen broers Bjorn en Dante van Breenen eveneens hebben gekozen voor Sporting Martinus.

Jeffrey Riemslag is ook nieuw in de selectie en hield het voor gezien bij Legmeervogels. Hoe het er sportief ook gaat uitzien, het belooft sowieso een bijzonder seizoen te worden voor Sporting Martinus. De club viert op 16 mei 2019 namelijk zijn honderdste verjaardag.


Meer nieuws

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

Algemeen gisteren 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen 21 apr. 2024 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.