Advertorial Zakelijk

Vind je eigenste plek: energiezuinig wonen in Amstelveen

Amstelveen - Een nieuwe, energiezuinige woning op een schitterende, autoluwe locatie met veel groen en water. Zonder zorgen over energielasten of betaalbaarheid. Het kan straks in Eilands' Eigen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen.

De ruime woningen en appartementen zijn méér dan energieneutraal en hebben bijna allemaal een grote tuin of riant terras. Bijzonder: kopers krijgen een persoonlijk budget tot wel €72.500 om bijvoorbeeld maandlasten te verlagen of om te investeren in extra’s. Met het centrum van Amstelveen en de stad Amsterdam op korte afstand is het gras hier dus écht groener.

Financiële hindernissen overwinnen

Maatschappelijke ontwikkelingen als stijgende infl atie, energielasten en hypotheekrente en geluiden over dalende woningprijzen. Deze ontwikkelingen kunnen leiden tot (te) hoge maandlasten tijdens de bouw, zorg over het verkoopresultaat van de eigen woning, een te lage leencapaciteit en - door de gestegen hypotheekrente – hogere maandlasten in het algemeen. Maar daarover hoeven de toekomstige bewoners van Eiland’s Eigen zich geen zorgen te maken.

Uniek: Persoonlijk KeuzeBudget

Ontwikkelaar VORM stelt aan kopers een budget van maximaal €55.000 ter beschikking om bijvoorbeeld dubbele maandlasten op te vangen, of een blokkerende lening op te heffen. Maar het Persoonlijk KeuzeBudget kan ook worden ingezet als korting op de vele extra’s en upgrades (een uitbouw, dakkapel, keuken enz.) die er op de woningen mogelijk zijn. In dat geval bedraagt het maximum maar liefst €72.500.

Geen energieverbruik

Alle grondgebonden woningen in Eilands’ Eigen worden gebouwd als VORM Zero Point Energy®-woning. Deze woningen zijn aardgasvrij en wekken via zonnepanelen energie op voor de installaties en huishoudelijk gebruik. De bodemwarmtepomp haalt energie uit de aarde onder de woning en zorgt daarmee voor warm water, verwarming en verkoeling. Bij een gemiddeld gebruik heb je in een ZPE woning dus een energieverbruik van 0. Zo houd je meer geld over voor leuke dingen in het leven.

De ligging, het Persoonlijk KeuzeBudget en het gebruik van Zero Point Energy maken Eilands' Eigen een uniek en
duurzaam project dat zeker de aandacht verdient van potentiële kopers.

Bezoek de website van VORM voor meer informatie over Eilands' Eigen.

Dit artikel verscheen eerder in AmstelveenZ Magazine van april, nummer 77.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.