Advertorial Zakelijk

Vind je eigenste plek: energiezuinig wonen in Amstelveen

Amstelveen - Een nieuwe, energiezuinige woning op een schitterende, autoluwe locatie met veel groen en water. Zonder zorgen over energielasten of betaalbaarheid. Het kan straks in Eilands' Eigen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen.

De ruime woningen en appartementen zijn méér dan energieneutraal en hebben bijna allemaal een grote tuin of riant terras. Bijzonder: kopers krijgen een persoonlijk budget tot wel €72.500 om bijvoorbeeld maandlasten te verlagen of om te investeren in extra’s. Met het centrum van Amstelveen en de stad Amsterdam op korte afstand is het gras hier dus écht groener.

Financiële hindernissen overwinnen

Maatschappelijke ontwikkelingen als stijgende infl atie, energielasten en hypotheekrente en geluiden over dalende woningprijzen. Deze ontwikkelingen kunnen leiden tot (te) hoge maandlasten tijdens de bouw, zorg over het verkoopresultaat van de eigen woning, een te lage leencapaciteit en - door de gestegen hypotheekrente – hogere maandlasten in het algemeen. Maar daarover hoeven de toekomstige bewoners van Eiland’s Eigen zich geen zorgen te maken.

Uniek: Persoonlijk KeuzeBudget

Ontwikkelaar VORM stelt aan kopers een budget van maximaal €55.000 ter beschikking om bijvoorbeeld dubbele maandlasten op te vangen, of een blokkerende lening op te heffen. Maar het Persoonlijk KeuzeBudget kan ook worden ingezet als korting op de vele extra’s en upgrades (een uitbouw, dakkapel, keuken enz.) die er op de woningen mogelijk zijn. In dat geval bedraagt het maximum maar liefst €72.500.

Geen energieverbruik

Alle grondgebonden woningen in Eilands’ Eigen worden gebouwd als VORM Zero Point Energy®-woning. Deze woningen zijn aardgasvrij en wekken via zonnepanelen energie op voor de installaties en huishoudelijk gebruik. De bodemwarmtepomp haalt energie uit de aarde onder de woning en zorgt daarmee voor warm water, verwarming en verkoeling. Bij een gemiddeld gebruik heb je in een ZPE woning dus een energieverbruik van 0. Zo houd je meer geld over voor leuke dingen in het leven.

De ligging, het Persoonlijk KeuzeBudget en het gebruik van Zero Point Energy maken Eilands' Eigen een uniek en
duurzaam project dat zeker de aandacht verdient van potentiële kopers.

Bezoek de website van VORM voor meer informatie over Eilands' Eigen.

Dit artikel verscheen eerder in AmstelveenZ Magazine van april, nummer 77.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement.