Van Kerkwijk Piano's

Vleugel krijgt bijzondere uitstraling

Amstelveen – Van Kerkwijk Piano’s verhuurt wel vaker piano’s, maar dit keer kreeg de van oorsprong zwarte vleugel een wel hele speciale behandeling. Dit in het kader van de viering van 100 jaar KLM.

Voor een feestelijke bijeenkomst op 29 juni jongstleden (precies 100 dagen voor de jubileumdatum 7 oktober, de datum dat KLM precies 100 jaar bestaat), had KLM het instrument voor een grote show laten wrappen (inpakken met superieure vinyl folie) door onder andere Yvette van den Heuvel van MySing Reclame in samenwerking met Alberto Radstake van XSAGA.

 ‘De KLM zet deze vleugel tijdens het jubileumjaar op verschillende momenten in, maar dit was ook voor ons de eerste keer dat één van onze instrumenten werd gewrapt,’ vertelt Karin van Kerkwijk. 'Heel bijzonder.'

KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die honderd jaar vliegt onder de oorspronkelijke naam.

 

 

 

 


Meer nieuws

Horeca vandaag 13:00

Maak kennis met Willie Wong

Amstelveen - Het nieuwe bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds deze zomer de lekkerste oer-Hollandse Chinees Indische gerechten in een nieuwe stijl bij Amstelveners aan huis. Willie Wong opende afgelopen zomer de eerste pilot store in Amstelveen, met als doel de op Nederland gerichte Chinees-Indische keuken nieuw leven in te blazen en de pakkende formule in meer steden uit te rollen.

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.