Van Kerkwijk Piano's

Vleugel krijgt bijzondere uitstraling

Amstelveen – Van Kerkwijk Piano’s verhuurt wel vaker piano’s, maar dit keer kreeg de van oorsprong zwarte vleugel een wel hele speciale behandeling. Dit in het kader van de viering van 100 jaar KLM.

Voor een feestelijke bijeenkomst op 29 juni jongstleden (precies 100 dagen voor de jubileumdatum 7 oktober, de datum dat KLM precies 100 jaar bestaat), had KLM het instrument voor een grote show laten wrappen (inpakken met superieure vinyl folie) door onder andere Yvette van den Heuvel van MySing Reclame in samenwerking met Alberto Radstake van XSAGA.

 ‘De KLM zet deze vleugel tijdens het jubileumjaar op verschillende momenten in, maar dit was ook voor ons de eerste keer dat één van onze instrumenten werd gewrapt,’ vertelt Karin van Kerkwijk. 'Heel bijzonder.'

KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die honderd jaar vliegt onder de oorspronkelijke naam.

 

 

 

 


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.