Jan Tijms, Manon Warger, Henk van Hylckama Vlieg, Marieke van der Wurff en Raymond Appels

Vlieg Makelaars: Alles onder één dak

Amstelveen - Of je nu op zoek bent naar een koopwoning, een huis zou willen verkopen, taxeren of verzekeren of hypotheekadvies op maat zou willen, bij VLIEG Makelaars/Hypotheken ben je aan het juiste adres. Hier vind je namelijk al het advies op maat onder één dak.

Als boerenzoon begon Henk van Hylckama Vlieg zo’n 45 jaar geleden zijn eigen hypotheekadviesbureau in Alkmaar. Inmiddels is deze eenmanszaak uitgegroeid tot een imposante onderneming met in totaal 75 gepassioneerde specialisten, verdeeld over 10 vestigingen. In 1978 was ook de Amstelveense vestiging aan de Amsterdamseweg een feit. ‘We hebben ontzettend veel KLM-medewerkers van een hypotheek voorzien. Nu, jaren later, groeiden we uit ons jasje en zijn sinds april 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Rembrandtweg’, vertelt Henk Vlieg.

Jaren ervaring

Aan het roer van de nieuwe vestiging staan Marieke van der Wurff (makelaar) en Jan Tijms (hypotheken). ‘Marieke is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en heeft jaren als makelaar in Uithoorn gewerkt, dus ze kent de regio op haar duimpje’, vertelt Henk tevreden. ‘En Jan heeft veel ervaring opgedaan als kantoordirecteur van een bank en is gespecialiseerd in hypotheken.’ Marieke en Jan kennen elkaar al langere tijd en werken nu met veel plezier en in volle tevredenheid samen bij VLIEG.

‘We bieden hier alles aan en dat maakt ons uniek. De lijnen zijn kort en dat merken klanten. Je hoeft nergens anders naar toe. Heb je bij ons een hypotheekaanvraag staan, dan kunnen we bij goedkeuring meteen doorschakelen. Fijn voor ons, maar zeker ook een uitkomst voor klanten’, legt Marieke uit.

Verder kijken

VLIEG Makelaars/Hypotheken is heel bekend met de woningmarkt in Amstelveen en de regio. Marieke: ‘We hebben een groot netwerk en kunnen onze klanten daarom ook informatie aanbieden van (nieuwbouw) woningen in de omgeving. En we gaan natuurlijk graag met de klant op zoek naar de woning die het best bij hem of haar past.’

Marieke vertelt dat bij het bekijken van zo’n woning ze graag met de klant meedenkt. ‘Ik heb zoveel ervaring, dat ik elementen in een huis op waarde weet te schatten.’ Marieke is Certified Expat Broker van Makelaars Vereniging Amsterdam.

Ook voor starters en ZZP’ers zijn er volgens de medewerkers van VLIEG meer hypotheekmogelijkheden dan er soms wordt gesuggereerd. ‘Er is vaak echt meer mogelijk dan je denkt, wij doen graag ons best voor je. Dus kom vooral langs’, eindigt Jan.

Informatie

VLIEG Makelaars/Hypotheken | Rembrandtweg 164 | Telefoon 020 240 48 88 | www.vlieg.nl | amstelveen@vlieg.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, juni 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.