Davey Photography, Davey Baas
112

Vluchtende drugsverdachte schuilt tevergeefs in bosjes

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft dinsdagmiddag na een zoektocht een jongeman aangehouden die zich uiterst verdacht gedroeg. 

De verdachte sloeg bij het zien van een surveillerende politiemotor plotseling op de vlucht. Hij probeerde zich vervolgens schuil te houden in de bosjes, maar agenten wisten de man aan de Burgemeester Haspelslaan in het centrum in de kraag te vatten.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte tijdens zijn vlucht drugs heeft weggegooid en dus zocht de politie de omgeving af. Onfortuinlijk genoeg was er geen speurhond van de politie beschikbaar om de agenten te assisteren.

De politie zocht met meerdere agenten onder auto's, in de bosjes en vuilcontainers, maar na een lange zoektocht werd er vooralsnog geen drugs aangetroffen. Wel is de verdachte meegenomen naar het bureau voor verhoor.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.