Voel je thuis en geniet bij Brasserie10

AMSTELVEEN - Bij Brasserie10 kan je tussen 6 en 16 oktober 2016 genieten van een geweldig driegangen-dinermenu (25,- p.p.) tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek.  In een comfortabele omgeving voel je je als gast direct thuis in het warme en sfeervolle interieur.

Bij Brasserie10 wordt gewerkt met verse ingrediënten van veelal lokale leveranciers en is het genieten van al het smakelijks dat wordt geserveerd. Reserveer nu je tafeltje (diner) via www.amstelveenzrestaurantweek.nl  en ontdek deze geweldige culinaire plek!


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.