Jeroen Homan: ‘Een ingebouwd RVS-paneel staat toch mooier in je gang dan een standaard plastic variant’'

Voel je veilig met Homan

AMSTELVEEN/MIJDRECHT - Homan Beveiliging B.V. heeft in de loop der jaren al heel wat Amstelveners een veilig gevoel bezorgd door het treffen van uiteenlopende beveiligingsmaatregelen in en rond woningen en bedrijven. De Amstelveense eigenaar Jeroen Homan is onder andere gespecialiseerd in kwalitatieve alarmsystemen, camerabewaking en intercoms.

Homan, met zijn bedrijf gevestigd in Mijdrecht, bedient een indrukwekkende tevreden krantenkring in de regio tussen Mijdrecht en Amstelveen. Verder wil Jeroen zijn werkgebied ook niet uitrekken; het principe ‘groot worden door klein te blijven’ is uitgangspunt.  ‘We willen snel op locatie kunnen zijn als er een melding komt,’ zegt hij. ‘We willen vooral de specialist zijn in deze regio.’

Ideale mix
De vriendelijke ondernemer biedt met een uitstekende service en betrouwbare kwaliteitsproducten de ideale mix voor de beveiliging van ieder object. Natuurlijk voor particulieren (huizen en VvE-wooncomplexen), maar ook voor ondernemers (bedrijfspanden, terreinen) klaart Homan klus na klus.

Alarm & camera’s
Homan is expert in eenvoudig te bedienen (draadloze) alarmsystemen van Honeywell, maar ook op het gebied van beveiligingscamera’s en tal van andere effectieve maatregelen kun je bij Homan terecht: van intercomsystemen tot toegangscontrole systemen, bouwkundige beveiliging, noodverlichting en kluizen; Homan heeft het. En dat tegen scherpe tarieven.

Gecertificeerd
Bij Homan is de technologie altijd up-to-date en worden de laatste ontwikkelingen op de voet gevolgd. De producten voldoen aan de meest strenge eisen en Homan is gecertificeerd door het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid (CCV), een keurmerk dat je niet zomaar krijgt. Dat versterkt het vertrouwde gevoel dat je toch al krijgt bij Homan.

Kwaliteit
Als één ding de doorslag geeft bij Homan is het kwaliteit. Jeroen zelf kijkt ook altijd waar verbeteringen noodzakelijk zijn. Zo ontwikkelde Homan zelf een nieuw bedieningspaneel voor bediening van alarmsystemen (zie foto). ‘Een ingebouwd RVS-paneel staat toch mooier in je gang dan een standaard plastic variant. We hebben ze in verschillende kleuren’, zegt Jeroen.

Geen verrassingen
Het bedrijf werkt met vakbekwame en gecertificeerde installateurs en daardoor komen klanten nooit voor verrassingen te staan. De kennis van de techniek is groot en doordat Homan geen massabedrijf is, zijn de lijnen kort. Door het nauwe 1 op 1-contact met klanten worden veel  problemen voorkomen. Jeroen: ‘Wij gaan pas weg bij de klanten als de werking van de systemen optimaal is, eerder niet. En we staan altijd klaar voor advies.’

Informatie
Homan Beveiliging BV
Communicatieweg 9-7 (Mijdrecht)
Telefoon 0297 255 235
info@homan-beveiliging.nl
www.homan-beveiliging.nl

[Advertorial. Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No25, November 2017]


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.