Ajax-burgers van Keurslagerij Coert Stronkhorst en tompoucen van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg

Voetbalactie: Maak kans op gratis Ajax-tompoucen en burgers

Amstelveen – In het kader van de Champions League-wedstrijd Ajax-Tottenham Hotspur woensdagavond 8 mei, verloot AmstelveenZ in samenwerking met Patisserie Prenger en Keurslager Coert Stronkhorst aan de Amsterdamseweg speciale Ajax-tompoucen en voetbalhamburgers.

Tag onder dit bericht op onze Facebook-pagina een vriend (of vrienden) met wie je morgen de wedstrijd gaat kijken en wie weet kan jij op de wedstrijddag genieten van speciale Ajax-tompoucen van Prenger (erkend maker van Ajax-tompoucen) of zo’n roodwit-getinte hamburger van Slagerij Stronkhorst. Er worden 2x4 tompoucen verloot en 2x4 burgers.

Mailen mag ook

Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. voetbalactie. De actie loopt tot en met vanavond (7 mei 2019 22.00 uur). Op de wedstrijddag (8 mei) maakt AmstelveenZ in de ochtend de twee winnaars bekend die de tompoucen of burgers dan kunnen ophalen bij de genoemde winkeliers aan de Amsterdamseweg. [Bekijk hier de actievoorwaarden].


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.