Voetbalactie: Maak kans op gratis Ajax-tompoucen en burgers

Voetbalactie: Maak kans op gratis Ajax-tompoucen en burgers Foto: Ajax-burgers van Keurslagerij Coert Stronkhorst en tompoucen van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg

Amstelveen – In het kader van de Champions League-wedstrijd Ajax-Tottenham Hotspur woensdagavond 8 mei, verloot AmstelveenZ in samenwerking met Patisserie Prenger en Keurslager Coert Stronkhorst aan de Amsterdamseweg speciale Ajax-tompoucen en voetbalhamburgers.


- Lees verder onder deze advertentie -

Tag onder dit bericht op onze Facebook-pagina een vriend (of vrienden) met wie je morgen de wedstrijd gaat kijken en wie weet kan jij op de wedstrijddag genieten van speciale Ajax-tompoucen van Prenger (erkend maker van Ajax-tompoucen) of zo’n roodwit-getinte hamburger van Slagerij Stronkhorst. Er worden 2x4 tompoucen verloot en 2x4 burgers.

Mailen mag ook

Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. voetbalactie. De actie loopt tot en met vanavond (7 mei 2019 22.00 uur). Op de wedstrijddag (8 mei) maakt AmstelveenZ in de ochtend de twee winnaars bekend die de tompoucen of burgers dan kunnen ophalen bij de genoemde winkeliers aan de Amsterdamseweg. [Bekijk hier de actievoorwaarden].

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties