AMVJ

Voetbalclub AMVJ in de prijzen bij 'Pitch Je Droom'

AMSTELVEEN - Voetbalclub AMVJ is in de prijzen gevallen bij 'Pitch Je Droom', een actie van ING en Radio 538. Dankzij hun winst krijgen ze nu een scorebord langs het hoofdveld; iets waar ze al lang van droomden!

Van 16 november tot en met 9 december kunnen amateurvoetbalclubs meedoen aan de ING campagne 'Pitch je voetbaldroom' en hun ultieme clubdroom in vervulling laten gaan. Twaalf finalisten mogen hun plan pitchen bij Radio 538. Elke aflevering strijden twee clubs tegen elkaar waarvan één club hun droomplan mag gaan uitvoeren. Afgelopen zaterdag ging na een spannende strijd voetbalclub AMVJ er met de winst vandoor. De club kan eindelijk een scorebord langs hun hoofdveld plaatsen.

Eerste stap
Lex van Hees, speler bij AMVJ, meldde zijn club aan voor de pitch. Hij legt uit: "We hebben een prachtig hoofdveld bij AMVJ, maar helaas voldoet het niet aan de normen van de KNVB. Er zijn weinig sponsorborden, geen tribune, geen complete omlijning en dus geen scorebord. Terwijl wij toch op redelijk niveau voetballen." Met het winnen van het scorebord is de eerste stap gezet om daar iets aan te doen. "Nu hoeven we nooit meer te roepen: hé scheids, hoe lang nog?”, grapt Lex.

Helpen
ING wil met de campagne vooral het amateurvoetbal vooruit helpen, bijvoorbeeld met de bouw van nieuwe kleedkamers, het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbal en het opzetten van vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging.


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.