Vonk & Vloer Luxaflex® Dealer van het Jaar voor Amstelveen

Vonk & Vloer Luxaflex® Dealer van het Jaar voor Amstelveen Foto: Vonk & Vloer is gekozen tot Inspiration Dealer van het Jaar. [Luxaflex®]

Amstelveen - Vonk & Vloer is door Luxaflex® uitgeroepen tot Inspiration Dealer van het Jaar voor de regio Amstelveen. Het gedreven ondernemerschap, het onderbouwde advies en het persoonlijke klantcontact zijn de voornaamste redenen geweest om de interieurspecialist te bekronen.

Traditiegetrouw kiest Luxaflex® volgens een eigen persbericht in het voorjaar de ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt verleend aan Luxaflex® Inspiration dealers die het merk Luxaflex® uitmuntend voor het voetlicht brengen bij hun klanten en zich onderscheiden op het gebied van advies, service, marketing en klantgerichtheid.

Wensen

Omdat Luxaflex® sterk gelooft in zogenoemde ‘local heroes’, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels regionaal verleend. Luxaflex® Inspiration Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex® raambekledingsproducten.

Inspiration dealers zijn geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex® producten en adviseren bij een keuze ‘op maat’. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar. Vonk & Vloer zit in Amstelveen aan de Amsterdamseweg en wordt ook geroemd in verband met zijn positieve en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties