Vonk & Vloer is gekozen tot Inspiration Dealer van het Jaar. [Luxaflex®]
Advertorial Winkels

Vonk & Vloer Luxaflex® Dealer van het Jaar voor Amstelveen

Amstelveen - Vonk & Vloer is door Luxaflex® uitgeroepen tot Inspiration Dealer van het Jaar voor de regio Amstelveen. Het gedreven ondernemerschap, het onderbouwde advies en het persoonlijke klantcontact zijn de voornaamste redenen geweest om de interieurspecialist te bekronen.

Traditiegetrouw kiest Luxaflex® volgens een eigen persbericht in het voorjaar de ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt verleend aan Luxaflex® Inspiration dealers die het merk Luxaflex® uitmuntend voor het voetlicht brengen bij hun klanten en zich onderscheiden op het gebied van advies, service, marketing en klantgerichtheid.

Wensen

Omdat Luxaflex® sterk gelooft in zogenoemde ‘local heroes’, ondernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels regionaal verleend. Luxaflex® Inspiration Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex® raambekledingsproducten.

Inspiration dealers zijn geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex® producten en adviseren bij een keuze ‘op maat’. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar. Vonk & Vloer zit in Amstelveen aan de Amsterdamseweg en wordt ook geroemd in verband met zijn positieve en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland.


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.