Vonk & Vloer: van shutters tot PVC-vloeren

AMSTELVEEN - In 1984 opende interieurspecialist Vonk en Vloer zijn deuren op de Amsterdamseweg. En nog steeds vinden jong en oud hun weg naar dit bekende Amstelveense gezicht op het gebied van raam- en vloerdecoratie. ‘Door onze ervaring weten we dat meedenken met onze klant het allerbelangrijkst is’, zo zegt eigenaar Ton Vonk.

AMSTELVEEN - In 1984 opende interieurspecialist Vonk en Vloer zijn deuren op de Amsterdamseweg. En nog steeds vinden jong en oud hun weg naar dit bekende Amstelveense gezicht op het gebied van raam- en vloerdecoratie. ‘Door onze ervaring weten we dat meedenken met onze klant het allerbelangrijkst is’, zo zegt eigenaar Ton Vonk.

Er is veel keus op interieurgebied, zo ook bij Vonk en Vloer. Van shutters tot PVC, van vloerbedekking tot rolgordijnen. Alle producten van gerenommeerde bedrijven. En met een showroom van 500m2 is er voor ieder wat wils. Het eigen parkeerterrein maakt het bedrijf ook nog eens eenvoudig bereikbaar.

Verandering
Op het gebied van raam- en vloerdecoratie is er de afgelopen jaren veel veranderd, zo geeft verkoopadviseur Chris Käller aan. ‘Er was jaren geleden bijvoorbeeld geen laminaat en parket. Je had maar drie of vier kleuren tapijt. Dat is niet meer te vergelijken met deze tijd. En ook op technisch gebied is er ontzettend veel veranderd. PVC is daar een goed voorbeeld van. Het ziet eruit als hout, maar is een stuk stiller en gemakkelijker te onderhouden.’

Ouderwets
Hoewel de veranderingen groot zijn geweest, blijft Vonk en Vloer een ‘ouderwets’ bedrijf. ‘Ouderwets in de zin van, zoals het vroeger was. We werken bijvoorbeeld niet met aanbetalingen en hebben een grote groep vaste klanten. We horen regelmatig ‘ga maar naar Vonk, dat is altijd goed’ en dat is ook precies wat we willen. Een stabiel, gerenommeerd en goed bedrijf’, zo geef Ton Vonk aan.

Service
Eén van de belangrijke speerpunten van Vonk en Vloer is de service. ‘We zullen een klant altijd helpen. Je wordt ten allen tijde serieus genomen, hoe klein je vraag ook is. Voor slechts één rolgordijn of voor een heel huis vol, we zorgen dat het netjes wordt opgemeten en ingehangen of gelegd’, zo zegt maatopnemer Remco van der Aar.
En ook in de zaak staat goede service centraal. Vonk: ‘Je kunt gewoonweg niet alles in elke kamer neerleggen. We geven klanten daarin tips en denken met hen mee. Zo kunnen we echt persoonlijk advies geven.’

Informatie
Vonk & Vloer InterieurspecialistenAmsterdamseweg 400 | Telefoon 020 645 09 30 | info@vonkenvloer.nl | www.vonkenvloer.nl


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.