Voor een goede & ontspannen nachtrust

Voor een goede & ontspannen nachtrust Foto: Annemieke en Simon de Bruin.

AMSTELVEEN - Kwaliteitsproducten vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. ‘Bij ons koop je geen bed, maar nachtrust’, zo zegt eigenaar en naamgever Simon de Bruin.


- Lees verder onder deze advertentie -

Inmiddels runnen de Amstelveners Annemieke en Simon (tevens man en vrouw) al zo’n 28 jaar de sfeervolle beddenspeciaalzaak aan de Binderij. ‘Gezond eten, een dak boven je hoofd, genoeg bewegen en goed slapen zijn essentiële levensbehoeften. Toch schiet die goede nachtrust er bij veel mensen nog wel eens bij in. Wij helpen de klant daar graag bij’, zo zegt Simon.

Eerlijk
Om een geschikt matras of bed te vinden is eerlijk zijn belangrijk, zo legt Annemieke uit. ‘Boxsprings zijn populair, maar niet voor iedereen geschikt. Hoe graag men ook zou willen. Ons doel is om de klant een goede nachtrust te geven en daar hoort een passend en betrokken advies bij. Is de klant bijvoorbeeld wat zwaarder of heeft een afwijkende lichaams- of slaaphouding, dan zijn er slaapsystemen die beter bij die klant passen en daar willen we hen graag in begeleiden.’

Lichaam
Door de jarenlange ervaring weten ze bij Simon de Bruin Slaapcomfort inmiddels veel over het menselijk lichaam. Vele fysiotherapeuten sturen patiënten dan ook regelmatig door naar de Binderij 1. ‘Daarnaast helpen we de klant ook graag bij het voorkomen van klachten, men heeft per slot van rekening maar één rug’, aldus Simon.

Styling
Een goed bed is belangrijk, maar bij Simon de Bruin Slaapcomfort kun je ook je gehele slaapkamer inrichten. Van nachtkastjes tot beddengoed en van dekbedden tot nachtlampjes. En sinds kort kun je hier ook terecht voor topkwaliteit Hülsta slaapkamers en kasten.

Ook ontbreken de Silvana hoofdkussens en Texeler wollen dekbedden en kussens niet in de collectie. ‘Een genot om op en onder te liggen. Overigens wordt de styling van slaapkamers al jaren met veel passie en plezier door Annemieke verzorgd. 'Zo maken we er samen echt een geheel van’, legt Simon uit.

Europees
Alle producten bij Simon de Bruin worden voor de klant op maat gemaakt. ‘We werken al jaren alleen met Nederlandse en Europese leveranciers samen. We kennen de fabrikanten goed en kunnen bij elkaar terecht voor bijzondere vragen, dat werkt erg prettig. Daarnaast kunnen de meeste producten ook binnen 2 tot 6 weken geleverd worden.’

Simon de Bruin Slaapcomfort is een speciaalzaak zoals je nog maar weinig tegenkomt. Een specialist met een bijzondere collectie waarbij de prijs-kwaliteitverhouding in evenwicht is. ‘Ook voor de wat kleinere portemonnee hebben we genoeg. En tot 2018 hebben we in de winkel speciale eindejaarsacties’, eindigt Simon.

Informatie
Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl www.simondebruin.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

Reacties