The WineKitchen At Sea is gevestigd in gebouw De Bajes

Voordelig lunchen bij The WineKitchen At Sea tijdens AmstelveenZ Restaurantweek

Amstelveen - De AmstelveenZ Restaurantweek is vandaag weer van start gegaan en duurt nog tot en met 31 maart 2019. Ook The WineKitchen At Sea doet deze editie weer mee met een heerlijke 3-gangen lunch.

Voor € 27,50 kan je tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek genieten van een culinaire verrassingslunch in de fijne ambiance van The WineKitchen At Sea.

The WineKitchen At Sea is een uitstekend gewaardeerd visrestaurant in het Oude Dorp van Amstelveen. Het restaurant is gevestigd in gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan.

Kijk voor beschikbaarheid en reserveer je tafeltje via de website van de AmstelveenZ Restaurantweek (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.