Siebren van The Foodstory is klaar voor de EK-kwartfinale Nederland-Turkije

Voorspel juiste uitslag Nederland-Turkije en maak kans op foodpakket van The Foodstory

Amstelveen - Het Nederlands elftal wist zich dinsdag te plaatsen voor de kwartfinale van het EK 2024 door te winnen van Roemenië met 3-0. Oranje speelt zaterdag de kwartfinale tegen Turkije in het Olympia Stadion in Berlijn. Weet jij de uitslag juist te voorspellen? Dan maak je kans op een barbecuepakket, borrelplank of kaasplateau van The Foodstory.

Wat denk jij dat Nederland zaterdag in de kwartfinale van het EK gaat doen? Geef je voorspelling tot zaterdag 6 juli 17.00 uur door in de winkel van The Foodstory, aan de Amsterdamseweg 126. Wie weet maak jij dan kans op een heerlijk pakket van The Foodstory. 

De prijzen:

1e prijs BBQ Pakket voor 4 personen
2e prijs Borrelplank XXL 4 personen
3e prijs Kaasplateau 4 personen

Bestellen

Natuurlijk kun je ook pakketten bestellen voor een heerlijk oranje EK-avond. Zo is er een uitgebreid barbecuepakket voor een prijs van 49,95, een kip gyros pakket voor 14,95, hamburgerpakket voor 14,95 en een snackpakket voor 29,95. Bestellen kan via de website, telefonisch of in de winkel. Als je het dan op komt halen, kun je gelijk je voorspelling doorgeven.

3fc7260d-fb1e-41ca-b3ea-1ca08b0448c7.JPG

a4542f3a-a101-4561-acec-3cca710cdecd.JPG

IMG_0237.jpg

IMG_0242.jpg

IMG_0254.jpg

IMG_0255.jpg

The Foodstory
Amsterdamseweg 126
www.FoodStory.nl
e-mail: info@foodstory.nl
Telefoon: 085-0606641


Meer nieuws

Algemeen gisteren 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller. 

Algemeen gisteren 08:21

Burgemeester en wethouder Economische Zaken op bedrijventour in Amstelveen

Amstelveen - Op 9 juli 2024 waren burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai weer op bedrijventour in Amstelveen. De tour ging dit keer langs twee bedrijven in de zakelijke dienstverlening: BDO Nederland aan de Krijgsman en het ABN AMRO Datacenter.

Kunst & Cultuur 12 jul. 2024 14:43

Tweede Kunstprijs van de Raad uitgereikt aan jong talent

Amstelveen - In Museum JAN is gisteravond voor de tweede keer de Amstelveense Kunstprijs van de Raad uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeenteraad en geeft jong veelbelovend talent de kans zich te laten zien en verder te ontwikkelen. De winnende kunstenaar dit jaar is Inka Hilsenbek, eindexamenkandidaat van de Gerrit Rietveld Academie.

Algemeen 12 jul. 2024 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen 12 jul. 2024 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen 12 jul. 2024 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen.