Davey Photography, Davey Baas

Vrachtwagen ramt bus op Beneluxbaan Amstelveen

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen is vrijdagmiddag een bus zwaarbeschadigd geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen.

De bus werd in de flank geraakt en liep enorme schade op. Omdat de bus onderweg was naar de remise zaten er geen passagiers in de bus en raakte niemand gewond, zo meldt de politie desgevraagd. De chauffeur van de bus kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval en het afsluiten van de Beneluxbaan liep het wegverkeer op de Beneluxbaan grote vertraging op. De zwaarbeschadigde bus wordt afgesleept door een gespecialiseerd bedrijf.

De Beneluxbaan werd enige tijd afgesloten nabij de Ouderkerkerlaan in de richting van Amsterdam.

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van busstation. Onduidelijk is nog wat er aan de hand is.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.