VLN LN
112

Vrachtwagen schiet dwars door schutting achtertuin van woning in

Aalsmeer - Een vrachtwagenchauffeur is donderdagochtend door nog onbekende oorzaak dwars door een schutting van een achtertuin gereden bij een woning aan de Uiterweg in Aalsmeer.

Het ongeval vond plaats op het terrein van supermarkt Lidl aan de Uiterweg in Aalsmeer.

De vrachtwagen kwam vermoedelijk van de laad-los ruimte in het gebouw. 

LAURENS-NIEZEN-Vrachtwagen-in-tuin-Aalsmeer-Uiterweg-2-van-8.jpg
VLN Nieuws, Laurens Niezen

De brandweer van Aalsmeer is ook ter plaatse gekomen, een speciaal bedrijf gaat gelekte vloeistoffen verwijderen. 

Bergers gaan de vrachtwagen afslepen. Op het moment van het ongeval waren er personen aan het werk in de tuin en de woning, maar voor zover bekend is niemand gewond geraakt.  


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.