Davey Photography
112

Vrijgelaten verdachte opnieuw opgepakt in verband met overlijden 26-jarige vrouw

Amstelveen - De 33-jarige man die woensdag werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn 26-jarige partner in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen, is na zijn eerdere vrijlating gisteravond opnieuw aangehouden.

Dat meldt de politie vandaag op Twitter: 'Op basis van nader onderzoek ontstond een nieuwe verdenking tegen de partner van het slachtoffer. Hij is opnieuw aangehouden op verdenking van poging tot doodslag, gepleegd enkele uren voor het overlijden van de vrouw,' aldus de politie.

De 26-jarige vrouw werd afgelopen woensdag in de vroege ochtend levensloos aangetroffen in de woning. Omdat er sprake was van verdachte omstandigheden werd een uitgebreid onderzoek ingesteld en werd de 33-jarige partner aangehouden.

Donderdag  liet de politie weten dat de vrouw niet door een misdrijf was omgekomen en dat er geen vervolg zou komen voor de verdachte, maar er zijn nieuwe bevindingen gedaan in het onderzoek, waarop de man na zijn vrijlating gisterenavond opnieuw is opgepakt.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.