Davey Photography, Davey Baas
112

Vrouw valt uit raam aan Lindenlaan: traumateam ingezet

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen is zaterdagochtend een vrouw uit een raam van een woning gevallen. 

De hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden met grote spoed opgeroepen na melding van het incident.

De vrouw zou bezig zijn geweest met het ophangen van gordijnen, toen het misging en ze naar beneden viel vanaf de tweede etage van het appartementencomplex. Ze is met letsel aan ondere haar heup per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond rond kwart voor twaalf plaats; de huldiensten waren snel ter plaatse, omstanders zorgden met parasols voor schaduw voor het slachtoffer.

Diverse wijkbewoners kwamen op het incident af. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het ongeval gebeurde in een zijhof van de Lindenlaan, nabij de William Boothlaan.


Meer nieuws

112 vandaag 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn vandaag 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen gisteren 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen gisteren 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.