Pixabay.com

Vrouwencirkel Amstelveen gaat vogels kijken in Middelpolder

Amstelveen - Vrouwencirkel Amstelveen houdt op woensdag 24 april 2024 een wandeling in de Middelpolder met IVN-gidsen om vogels te kijken.

De recent opgerichte Vrouwencirkel Amstelveen heeft als doel vrouwen bij elkaar te brengen door elke twee weken een activiteit aan te bieden. Op 24 april trekken leden van de Vrouwencirkel de Middelpolder in met IVN-gidsen Adri en Els, die alles vertellen over vogels die tijdens de wandeling worden gespot.

De wandeling

De wandeling wordt gehouden op woensdag 24 april van 10.00 tot 12.00 uur.  Er wordt vanaf 9.45 uur verzameld op het terras bij Wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. Om 10.00 uur start de wandeling richting de polder. De wandeling zelf duurt ongeveer 1,5 uur, maar onderweg is er ook ruimte voor een pauze. Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van koffie of thee in Alleman. Opgeven voor de wandeling kan via het e-mailadres vrouwencirkelav@gmail.com o.v.v. Vogels.

Gedichten maken

De daaropvolgende activiteit is op 6 mei in wijkcentrum Westend: gedichten maken met Amanda ten Cate. Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar de rest van de activiteiten kunnen een e-mail sturen naar vrouwencirkelav@gmail.com o.v.v. Activiteiten. Vrouwencirkel Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Amstelidee.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.