Remco Snoeck trok er vanmorgen al vroeg op uit

VVD Amstelveen zet ondernemers in het zonnetje

Amstelveen - Vandaag, op de 'Dag van de Ondernemer' heeft de VVD Amstelveen, diverse ondernemers in het zonnetje gezet.

De Amstelveense VVD meldt in een persbericht achter ondernemers in Amstelveen te staan en hen te steunen in deze zware tijden.

'Wij hebben respect voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een goede reden om ze vandaag in het zonnetje te zetten', aldus fractielid Remco Snoek, die vanmorgen al vroeg op pad ging om ondernemers te trakteren.

'Om onze Amstelveense ondernemers te helpen hebben wij ons hard gemaakt voor een speciaal corona-steunfonds en ook zorgen wij al jaren voor lage lasten en een goed ondernemingsklimaat in onze fijne gemeente', aldus Snoek, die overigens zelf ook ondernemer is. 

De VVD Amstelveen geeft aan zich te blijven inzetten voor Amstelveen. Tijdens de eerste coronagolf bezochten partijleden talloze ondernemers en instanties om te vragen hoe het hen verging in de coronacrisis en hen te wijzen op (lokale) steunmaatregelen.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:37

Amstelveen van voorheen (223)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 223 weer eens een fraaie ansichtkaart van Plein 1960, genomen in de richting van de Rembrandtweg.

112 gisteren 17:07

Jonge straatrover gepakt dankzij hulp buurtbewoner; mes gevonden

Amstelveen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag mede dankzij een alerte buurtbewoner een verdachte van een straatroof gearresteerd in Amstelveen Zuid. De politie vond ook een mes dat de verdachte had weggegooid op een schoolplein aan Orion. 

Algemeen 28 nov. 2020 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer 28 nov. 2020 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.