Remco Snoeck trok er vanmorgen al vroeg op uit

VVD Amstelveen zet ondernemers in het zonnetje

Amstelveen - Vandaag, op de 'Dag van de Ondernemer' heeft de VVD Amstelveen, diverse ondernemers in het zonnetje gezet.

De Amstelveense VVD meldt in een persbericht achter ondernemers in Amstelveen te staan en hen te steunen in deze zware tijden.

'Wij hebben respect voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een goede reden om ze vandaag in het zonnetje te zetten', aldus fractielid Remco Snoek, die vanmorgen al vroeg op pad ging om ondernemers te trakteren.

'Om onze Amstelveense ondernemers te helpen hebben wij ons hard gemaakt voor een speciaal corona-steunfonds en ook zorgen wij al jaren voor lage lasten en een goed ondernemingsklimaat in onze fijne gemeente', aldus Snoek, die overigens zelf ook ondernemer is. 

De VVD Amstelveen geeft aan zich te blijven inzetten voor Amstelveen. Tijdens de eerste coronagolf bezochten partijleden talloze ondernemers en instanties om te vragen hoe het hen verging in de coronacrisis en hen te wijzen op (lokale) steunmaatregelen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.

Algemeen 27 feb. 2021 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.

Algemeen 27 feb. 2021 17:07

Groen licht voor thermische vlucht boven Amstelveen vanavond

Amstelveen - De thermische vlucht die vanavond (zaterdag 27 februari 2021) boven Amstelveen is gepland, gaat definitief door. Vanaf 19.00 uur zal een vliegtuigje met speciale apparatuur aan boord boven de gemeente vliegen om warmteverlies van daken te meten. Het advies van de gemeente aan inwoners is om de verwarming aan te zetten.