Pixabay.com

Waarschuwing voor gladheid in Amstelveen

Amstelveen - Zowel het verkeersteam van de politie als het KNMI waarschuwen vanavond, vannacht en zondagochtend voor gladheid op de weg.

De verkeerspolitie laat via Twitter weten dat het met name buiten de doorgaande wegen in Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer en Uithoorn erg glad kan zijn door opvriezing van natte weggedeelten en verzoekt weggebruikers het rijgedrag aan te passen, maar ook lopend goed op te letten. 

Het KNMI heeft in verband met gladheid code geel uitgegeven voor de hele provincie Noord-Holland tot zondagochtend 10.00 uur. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:27

‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis'

Amstelveen - DE EO zendt op woensdag 27 januari 2021 de unieke documentaire ‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis’ uit. Jules Schelvis was woonachtig in Amstelveen, waar hij in 2016 op 95-jarige leeftijd overleed. 

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.