Wakker worden met... Simon & Annemieke (aflevering 2)

Amstelveen - In de rubriek Wakker worden met Simon & Annemieke, stellen we Simon de Bruin en zijn vrouw Annemieke vijf vragen over belangrijke elementen die een goede nachtrust perfect kunnen vormgeven. In deze tweede aflevering: matrassen.

1) Te hard, te zacht: een matras is voor iedereen heel persoonlijk. Hoe maak je de juiste keuze?

Annemieke: Die keuze is voor iedereen verschillend, geen lichaam is hetzelfde. In ruim 33 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en met onze expertise zullen we de klant in dit proces professioneel, betrokken en oprecht begeleiden en adviseren. Hoe leuk is het om deze belangrijke aankoop nog in een echte fysieke winkel te mogen ervaren? Wij worden blij als de klant de winkel verlaat met een vertrouwd en tevreden gevoel.

2) Klopt dat het een matras een bron van bacteriën kan worden? Hoe vaak moet je een matras vervangen?

Simon: Dat klopt zeker. Mensen verliezen huidzuren, huidkristallen en vocht. Daarom is het te adviseren een matras rond de 8 à 10 jaar te vervangen. In de loop der jaren wordt dit een bron van bacteriën. Slaaphygiëne is oh zo belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust.

3) Een goed matras kan een behoorlijke investering zijn. Wat adviseer je mensen met een kleiner budget?

Annemieke: Goede vraag, maar hoe raar dit ook klinkt, het is niet verstandig om een budget te stellen aan een goed matras. We hebben het tenslotte over de nachtrust. Even goed om te vermelden dat bijna iedereen een derde van het leven in bed doorbrengt en het lichaam gedurende de nacht moet herstellen. Ook met een kleiner budget willen we de klant graag helpen. In bepaalde gevallen vragen we of de klant het budget misschien iets kan aanpassen. Als de klant nachtrust essentieel en belangrijk vindt, realiseert hij of zij zich meestal dat een goed matras een belangrijke investering is en feitelijk hogere prioriteit heeft dan andere uitgaven.

4) Waterbedden waren vroeger jé van het. Nu is de boxspring al weer jaren trending. Klopt dat, of zijn er nieuwe ontwikkelingen?

Simon: Dat klopt. Toen wij in 1990 begonnen met waterbedden was het een trend. Veel mensen kennen ons hier nog van. De boxspring maakt zeker deel uit van onze collectie, maar wat er ook voor trend of hype is, die zal niet voor iedere persoon geschikt zijn. Het gaat namelijk om de nachtrust van de klant en niet om de trend van het moment. Daarom noemen we ons ook de vormgever van uw nachtrust en krijgt iedere klant een persoonlijk advies.

5) Krijgen jullie wel eens klanten die vragen naar Het Gooische Matras?

Simon & Annemieke: Haha, leuke vraag. Die vraag krijgen we niet, het betreft namelijk een regionale uitdrukking uit de jaren 70. Wel zijn we trots dat wij vanuit Amstelveen bestelde matrassen in ‘t Gooi mogen leveren, dus dan is het ook wel een beetje een Gooisch matras ;-)

Klein slaapweetje: World Sleep Day (Internationale Dag van de Slaap) vindt jaarlijks plaats op de vrijdag voordat de lente begint. In 2024 is de 'Internationale Dag van de Slaap' op vrijdag 15 maart. Op deze dag staan slapen en zaken die met slapen te maken hebben, zoals gezondheid en alertheid, centraal.

Annemieke en Simon zijn al ruim 33 jaar de vormgevers van uw nachtrust. Wilt u meer weten over wie Annemieke & Simon zijn, breng dan een bezoek aan de website www.simondebruin.nl en lees de klantbeoordelingen! Of kom naar de showroom van Simon de Bruin Slaapcomfort aan de Binderij 1 in Amstelveen (tegenover Co van der Horst). Vragen?Mail naar info@simondebruin.nl of bel 020 645 69 21.

Deze advertorial verscheen eerder in de november editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 83.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.