Wakker worden met... Simon & Annemieke: vormgever van uw nachtrust over matrassen

Amstelveen - In de rubriek Wakker worden met Simon & Annemieke, stellen we Simon de Bruin en zijn vrouw Annemieke vijf vragen over belangrijke elementen die een goede nachtrust perfect kunnen vormgeven. In deze aflevering: matrassen.

1) Te hard, te zacht: een matras is voor iedereen heel persoonlijk. Hoe maak je de juiste keuze?

Annemieke: Die keuze is voor iedereen verschillend, geen lichaam is hetzelfde. In ruim 34 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en met onze expertise zullen we de klant in dit proces professioneel, betrokken en oprecht begeleiden en adviseren. Hoe leuk is het om deze belangrijke aankoop nog in een echte fysieke winkel te mogen ervaren? Wij worden blij als de klant de winkel verlaat met een vertrouwd en tevreden gevoel.

2) Klopt dat het een matras een bron van bacteriën kan worden? Hoe vaak moet je een matras vervangen?

Simon: Dat klopt zeker. Mensen verliezen huidzuren, huidkristallen en vocht. Daarom is het te adviseren een matras rond de 8 à 10 jaar te vervangen. In de loop der jaren wordt dit een bron van bacteriën. Slaaphygiëne is oh zo belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust.

3) Een goed matras kan een behoorlijke investering zijn. Wat adviseer je mensen met een kleiner budget?

Annemieke: Goede vraag, maar hoe raar dit ook klinkt, het is niet verstandig om een budget te stellen aan een goed matras. We hebben het tenslotte over de nachtrust. Even goed om te vermelden dat bijna iedereen een derde van het leven in bed doorbrengt en het lichaam gedurende de nacht moet herstellen. Ook met een kleiner budget willen we de klant graag helpen. In bepaalde gevallen vragen we of de klant het budget misschien iets kan aanpassen. Als de klant nachtrust essentieel en belangrijk vindt, realiseert hij of zij zich meestal dat een goed matras een belangrijke investering is en feitelijk hogere prioriteit heeft dan andere uitgaven.

4) Waterbedden waren vroeger jé van het. Nu is de boxspring al weer jaren trending. Klopt dat, of zijn er nieuwe ontwikkelingen?

Simon: Dat klopt. Toen wij in 1990 begonnen met waterbedden was het een trend. Veel mensen kennen ons hier nog van. De boxspring maakt zeker deel uit van onze collectie, maar wat er ook voor trend of hype is, die zal niet voor iedere persoon geschikt zijn. Het gaat namelijk om de nachtrust van de klant en niet om de trend van het moment. Daarom noemen we ons ook de vormgever van uw nachtrust en krijgt iedere klant een persoonlijk advies.

5) Krijgen jullie wel eens klanten die vragen naar Het Gooische Matras?

Simon & Annemieke: Haha, leuke vraag. Die vraag krijgen we niet, het betreft namelijk een regionale uitdrukking uit de jaren 70. Wel zijn we trots dat wij vanuit Amstelveen bestelde matrassen in ‘t Gooi mogen leveren, dus dan is het ook wel een beetje een Gooisch matras ;-)

Annemieke en Simon zijn al ruim 34 jaar de vormgevers van uw nachtrust. Wilt u meer weten over wie Annemieke & Simon zijn, breng dan een bezoek aan de website www.simondebruin.nl en lees de klantbeoordelingen! Of kom naar de showroom van Simon de Bruin Slaapcomfort aan de Binderij 1 in Amstelveen (tegenover Co van der Horst). Vragen? Mail naar info@simondebruin.nl of bel 020 645 69 21.

Deze advertorial verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.