Wakker worden met... Simon & Annemieke: vormgever van uw nachtrust over matrassen

Amstelveen - In de rubriek Wakker worden met Simon & Annemieke, stellen we Simon de Bruin en zijn vrouw Annemieke vijf vragen over belangrijke elementen die een goede nachtrust perfect kunnen vormgeven. In deze aflevering: matrassen.

1) Te hard, te zacht: een matras is voor iedereen heel persoonlijk. Hoe maak je de juiste keuze?

Annemieke: Die keuze is voor iedereen verschillend, geen lichaam is hetzelfde. In ruim 34 jaar hebben we veel ervaring opgedaan en met onze expertise zullen we de klant in dit proces professioneel, betrokken en oprecht begeleiden en adviseren. Hoe leuk is het om deze belangrijke aankoop nog in een echte fysieke winkel te mogen ervaren? Wij worden blij als de klant de winkel verlaat met een vertrouwd en tevreden gevoel.

2) Klopt dat het een matras een bron van bacteriën kan worden? Hoe vaak moet je een matras vervangen?

Simon: Dat klopt zeker. Mensen verliezen huidzuren, huidkristallen en vocht. Daarom is het te adviseren een matras rond de 8 à 10 jaar te vervangen. In de loop der jaren wordt dit een bron van bacteriën. Slaaphygiëne is oh zo belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust.

3) Een goed matras kan een behoorlijke investering zijn. Wat adviseer je mensen met een kleiner budget?

Annemieke: Goede vraag, maar hoe raar dit ook klinkt, het is niet verstandig om een budget te stellen aan een goed matras. We hebben het tenslotte over de nachtrust. Even goed om te vermelden dat bijna iedereen een derde van het leven in bed doorbrengt en het lichaam gedurende de nacht moet herstellen. Ook met een kleiner budget willen we de klant graag helpen. In bepaalde gevallen vragen we of de klant het budget misschien iets kan aanpassen. Als de klant nachtrust essentieel en belangrijk vindt, realiseert hij of zij zich meestal dat een goed matras een belangrijke investering is en feitelijk hogere prioriteit heeft dan andere uitgaven.

4) Waterbedden waren vroeger jé van het. Nu is de boxspring al weer jaren trending. Klopt dat, of zijn er nieuwe ontwikkelingen?

Simon: Dat klopt. Toen wij in 1990 begonnen met waterbedden was het een trend. Veel mensen kennen ons hier nog van. De boxspring maakt zeker deel uit van onze collectie, maar wat er ook voor trend of hype is, die zal niet voor iedere persoon geschikt zijn. Het gaat namelijk om de nachtrust van de klant en niet om de trend van het moment. Daarom noemen we ons ook de vormgever van uw nachtrust en krijgt iedere klant een persoonlijk advies.

5) Krijgen jullie wel eens klanten die vragen naar Het Gooische Matras?

Simon & Annemieke: Haha, leuke vraag. Die vraag krijgen we niet, het betreft namelijk een regionale uitdrukking uit de jaren 70. Wel zijn we trots dat wij vanuit Amstelveen bestelde matrassen in ‘t Gooi mogen leveren, dus dan is het ook wel een beetje een Gooisch matras ;-)

Annemieke en Simon zijn al ruim 34 jaar de vormgevers van uw nachtrust. Wilt u meer weten over wie Annemieke & Simon zijn, breng dan een bezoek aan de website www.simondebruin.nl en lees de klantbeoordelingen! Of kom naar de showroom van Simon de Bruin Slaapcomfort aan de Binderij 1 in Amstelveen (tegenover Co van der Horst). Vragen? Mail naar info@simondebruin.nl of bel 020 645 69 21.

Deze advertorial verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.