AmstelveenZ

Wandel Challenge loopt door Amstelveen

Amstelveen – Binnenkort is het weer tijd voor de jaarlijkse Wandel Challenge Amstelveen. Liefhebbers kunnen zaterdag 3 november genieten van een heerlijke wandeling door Amstelveen en het Amsterdamse Bos.

Er zal gewandeld worden in verschillende afstanden. Zo kunnen deelnemers wandelingen van vijf, tien of 20 kilometer afleggen. Uiteraard mogen alle deelnemers in hun eigen tempo gaan wandelen.

Verzorgingsposten

De Wandel Challenge Amstelveen wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Startbaan en onderweg zijn er verschillende verzorgingsposten. Wandelaars kunnen ook besluiten om tijdens de wandeling ergens koffie te gaan drinken.

Informatie & aanmelden

Voor meer informatie/aanmelden kan een e-mail worden gestuurd aan:
voorzitter@av-startbaan.nl
Aanmelden graag voor 1 november

Wandelafstand: 5, 10 of 20 km

Start: (+ Finish) Atletiekvereniging Startbaan, Amstelveen

Starttijden:
20 km 10.00 uur
10 km 11.00 uur
5 km 12.00 uur
Finish: tot 15.30
Kosten: € 7,50 (te betalen aan de start).


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.