Participe Amstelland

Warme kamers in Amstelveen

Amstelveen - Participe Amstelland opent de deuren van haar wijkcentra in Amstelveen zodat mensen in de koude maanden warm kunnen zitten en tóch kunnen besparen op hun energierekening.

Leger des Heils

Ze sluiten hierbij aan bij Warme Kamers, een initiatief van het Leger des Heils. Het doel is dat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Extra welkom

De deuren van de wijkcentra staan uiteraard altijd al voor iedereen open, maar Participe wil dat inwoners zich nu extra welkom voelen. Om te studeren, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen.

Consumptie niet verplicht

Een consumptie is niet verplicht en op verschillende locaties staan voor bezoekers ook gratis koffie en thee klaar en voor een klein bedrag soep. Kijk voor meer informatie en locaties op: www.participe-amstelland.nu/warme-kamers


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.