Participe Amstelland

Warme kamers in Amstelveen

Amstelveen - Participe Amstelland opent de deuren van haar wijkcentra in Amstelveen zodat mensen in de koude maanden warm kunnen zitten en tóch kunnen besparen op hun energierekening.

Leger des Heils

Ze sluiten hierbij aan bij Warme Kamers, een initiatief van het Leger des Heils. Het doel is dat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Extra welkom

De deuren van de wijkcentra staan uiteraard altijd al voor iedereen open, maar Participe wil dat inwoners zich nu extra welkom voelen. Om te studeren, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen.

Consumptie niet verplicht

Een consumptie is niet verplicht en op verschillende locaties staan voor bezoekers ook gratis koffie en thee klaar en voor een klein bedrag soep. Kijk voor meer informatie en locaties op: www.participe-amstelland.nu/warme-kamers


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (380)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 380 een oude foto van het binnenplein van winkelcentrum Groenhof.

Algemeen 8 dec. 2023 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.