Davey Photography, Rody Bauer
112

Wateroverlast aan Watercirkel

Amstelveen - De brandweer is vanmiddag opgeroepen voor wateroverlast in de flat Aquarius aan Watercirkel.

UPDATE: LEKKAGE LOOPT UIT OP DRAMA [KLIK HIER]

Op de 5e etage van de flat was lekkage ontstaan die voor overlast zorgde. Ook het waterbedrijf kwam ter plaatse. De brandweer werd om kwart voor 4 en om half vijf opgeroepen.

Het is nog onduidelijk hoe de wateroverlast is ontstaan.

De flat, gelegen in de wijk Groenelaan, kwam eerder in het nieuws omdat een benodigde renovatie van de flat een struikelblok vormde voor prestatie-afspraken tussen gemeente Amstelveen en woningcorporatie Eigen Haard.


Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:25

Een nieuwe gietvloer voor je winkel in Amstelveen

Amstelveen - Mocht jij momenteel nadenken over het kopen van een gietvloer voor je winkel in Amstelveen? Dan ben je zeker niet de enige. De gietvloer is momenteel ontzettend populair en dit is niet voor niets het geval. De vloer biedt nou eenmaal een hoop voordelen, tevens is deze vloer zeker niet duur. 

Politiek gisteren 12:28

‘Pijnlijk duidelijk dat Amstelveense ouderen geen kant op kunnen’

Amstelveen - Tijdens een politieke bijeenkomst over de problematiek rond betaalbare ouderenwoningen in Amstelveen is pijnlijk duidelijk geworden dat veel ouderen geen kant op kunnen en hierdoor niet de levenskwaliteit krijgen waar ze na jaren hard werken recht op hebben.

Politiek gisteren 11:07

25-jarige Lennart de Looze gaat op voor lijsttrekkerschap GroenLinks Amstelveen

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen heeft met gepaste trots haar concept kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 gepresenteerd. De partij noemt de lijst een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten: de 25-jarige Lennart de Looze staat op 1 op de conceptlijst.

Amstelveen van voorheen 24 okt. 2021 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek.