Kantoorgebouw Langerhuize

Wealth Management Partners (WMP) huurt 1.500 m² in Langerhuize Offices

Amstelveen - De onfhankelijke vermogensbeheerder Wealth Management Partners (WMP) is de nieuwe huurder van circa 1.500 m² v.v.o kantoorruimte op de 7e en 8e verdieping van ‘Langerhuize Offices’.

Langerhuize Offices, het kantoorgebouw waar ook KPMG is gevestigd, is ontworpen door de gerenommeerde architect Marcel van der Schalk en kent een totaaloppervlakte van 38.359 m² v.v.o.. Het kantoorgebouw beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een lunch- en coffeebar, een restaurant, informele zitgedeelten, bemande receptie, een pakketservice, stomerijservice, doucheruimten en voldoende parkeergelegenheid. 

Wealth Management Partners

WMP, opgericht in 2004, is een onafhankelijke vermogensbeheerder, specifiek gericht op grootvermogende families en kleinere institutionele cliënten. Met een mix van beleggingsoplossingen biedt WMP oplossingen voor zowel de publieke als private markten. Langerhuize Offices streeft naar het aantrekken van huurders die waarde hechten aan kwaliteit, uitstekende faciliteiten en een professionele omgeving. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de goede bereikbaarheid en kwaliteit van het kantoorgebouw.

Verheugd

Het gebouw is eigendom van het gesloten vastgoedfonds 'PFM EuroSelect Siebzehn Amstelveen GmbH & Co.KG van de Duitse DFH Group GmbH. Bij de transactie waren diverse partijen betrokken. DRS adviseerde de verhuurder en haar assetmanager Albada Jelgersma Real Estate Development (AJRED) in samenwerking met Cushman & Wakefield en JLL.  'We zijn verheugd om Wealth Management Partners te verwelkomen als nieuwe huurder in Langerhuize Offices,' laat Gijs Albada Jelgersma weten, eigenaar van AJRED

Hemwood adviseerde de verhuurder op de juridische aspecten van de transactie en Wealth Management Partners N.V. werd geadviseerd door Luzern REIM.  Voor de verhuur heeft Langerhuize Offices momenteel nog circa 5.500 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport 27 mei 2024 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.