Kantoorgebouw Langerhuize

Wealth Management Partners (WMP) huurt 1.500 m² in Langerhuize Offices

Amstelveen - De onfhankelijke vermogensbeheerder Wealth Management Partners (WMP) is de nieuwe huurder van circa 1.500 m² v.v.o kantoorruimte op de 7e en 8e verdieping van ‘Langerhuize Offices’.

Langerhuize Offices, het kantoorgebouw waar ook KPMG is gevestigd, is ontworpen door de gerenommeerde architect Marcel van der Schalk en kent een totaaloppervlakte van 38.359 m² v.v.o.. Het kantoorgebouw beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een lunch- en coffeebar, een restaurant, informele zitgedeelten, bemande receptie, een pakketservice, stomerijservice, doucheruimten en voldoende parkeergelegenheid. 

Wealth Management Partners

WMP, opgericht in 2004, is een onafhankelijke vermogensbeheerder, specifiek gericht op grootvermogende families en kleinere institutionele cliënten. Met een mix van beleggingsoplossingen biedt WMP oplossingen voor zowel de publieke als private markten. Langerhuize Offices streeft naar het aantrekken van huurders die waarde hechten aan kwaliteit, uitstekende faciliteiten en een professionele omgeving. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de goede bereikbaarheid en kwaliteit van het kantoorgebouw.

Verheugd

Het gebouw is eigendom van het gesloten vastgoedfonds 'PFM EuroSelect Siebzehn Amstelveen GmbH & Co.KG van de Duitse DFH Group GmbH. Bij de transactie waren diverse partijen betrokken. DRS adviseerde de verhuurder en haar assetmanager Albada Jelgersma Real Estate Development (AJRED) in samenwerking met Cushman & Wakefield en JLL.  'We zijn verheugd om Wealth Management Partners te verwelkomen als nieuwe huurder in Langerhuize Offices,' laat Gijs Albada Jelgersma weten, eigenaar van AJRED

Hemwood adviseerde de verhuurder op de juridische aspecten van de transactie en Wealth Management Partners N.V. werd geadviseerd door Luzern REIM.  Voor de verhuur heeft Langerhuize Offices momenteel nog circa 5.500 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer gisteren 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen 25 feb. 2024 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.