Beeld van 1 van de webcams van Rijkswaterstaat

Webinar over werkzaamheden A9 Amstelveen: meld je aan

Amstelveen - Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Amstelveen houden donderdagavond 21 september een online informatiebijeenkomst (webinar) over de stand van zaken rond de werkzaamheden aan Rijksweg A9 in Amstelveen. Inwoners kunnen zich voor het informatieve webinar aanmelden via deze link.

Een week later, op donderdagavond 28 september, is er een vrij toegankelijke inloopmarkt in Schouwburg Amstelveen.

Webinar A9 Amstelveen
Donderdag 21 september 2023, van 20.00 tot 21.30 uur

Tijdens het A9 webinar worden kijkers uitvoerig geïnformeerd over de werkzaamheden in Amstelveen, dus door middel van een interactieve online presentatie. Het is tijdens de online bijeenkomst mogelijk vragen te stellen aan diverse specialisten over het project. Aanmelden voor het webinar A9 Amstelveen kan door op onderstaande button te klikken:

AANMELDEN A9 WEBINAR 21-9

Vrije Inloopmarkt Schouwburg Amstelveen
Donderdag 28 september, van 19.00 tot 20.30 uur 

Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Let op: er is geen plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt. Men hoeft zich vooraf niet aan te melden. Binnenlopen jan op elk moment.

Voor de werkzaamheden in Ouder-Amstel wordt later dit jaar een webinar georganiseerd. Dan begint op dat deel van de A9 een nieuwe fase voor de werkzaamheden.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:00

Triatleet Wouter Schuit Nederlands kampioen in zijn leeftijdscategorie

Amstelveen - Op vijftienjarige leeftijd vertrekt Wouter (22) met zijn gezin naar Amerika. Hier begint hij met atletiek, en met name het sprinten op de 800 en 1000 meter blijkt favoriet. Eenmaal terug in Nederland zet hij het hardlopen voort bij AV Startbaan. Als hij zijn enkel verzwikt, gaat hij zwemmen en wielrennen om bezig te blijven. Dit gaat zo goed, dat hij alle drie de sporten beoefent en de triathlon ontdekt. Vorige maand liep Wouter zijn eerste NK in de leeftijdscategorie 20-24 jaar. Hij wordt 1e en eindigt als 6e van alle deelnemers. Zijn volgende doel? ‘Eerst het WK in oktober en dan toewerken naar de Olympische Spelen in Los Angeles in 2028.’

Algemeen gisteren 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller. 

Algemeen gisteren 08:21

Burgemeester en wethouder Economische Zaken op bedrijventour in Amstelveen

Amstelveen - Op 9 juli 2024 waren burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai weer op bedrijventour in Amstelveen. De tour ging dit keer langs twee bedrijven in de zakelijke dienstverlening: BDO Nederland aan de Krijgsman en het ABN AMRO Datacenter.

Kunst & Cultuur 12 jul. 2024 14:43

Tweede Kunstprijs van de Raad uitgereikt aan jong talent

Amstelveen - In Museum JAN is gisteravond voor de tweede keer de Amstelveense Kunstprijs van de Raad uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeenteraad en geeft jong veelbelovend talent de kans zich te laten zien en verder te ontwikkelen. De winnende kunstenaar dit jaar is Inka Hilsenbek, eindexamenkandidaat van de Gerrit Rietveld Academie.

Algemeen 12 jul. 2024 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen 12 jul. 2024 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.