Beeld van 1 van de webcams van Rijkswaterstaat

Webinar over werkzaamheden A9 Amstelveen: meld je aan

Amstelveen - Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Amstelveen houden donderdagavond 21 september een online informatiebijeenkomst (webinar) over de stand van zaken rond de werkzaamheden aan Rijksweg A9 in Amstelveen. Inwoners kunnen zich voor het informatieve webinar aanmelden via deze link.

Een week later, op donderdagavond 28 september, is er een vrij toegankelijke inloopmarkt in Schouwburg Amstelveen.

Webinar A9 Amstelveen
Donderdag 21 september 2023, van 20.00 tot 21.30 uur

Tijdens het A9 webinar worden kijkers uitvoerig geïnformeerd over de werkzaamheden in Amstelveen, dus door middel van een interactieve online presentatie. Het is tijdens de online bijeenkomst mogelijk vragen te stellen aan diverse specialisten over het project. Aanmelden voor het webinar A9 Amstelveen kan door op onderstaande button te klikken:

AANMELDEN A9 WEBINAR 21-9

Vrije Inloopmarkt Schouwburg Amstelveen
Donderdag 28 september, van 19.00 tot 20.30 uur 

Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Let op: er is geen plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt. Men hoeft zich vooraf niet aan te melden. Binnenlopen jan op elk moment.

Voor de werkzaamheden in Ouder-Amstel wordt later dit jaar een webinar georganiseerd. Dan begint op dat deel van de A9 een nieuwe fase voor de werkzaamheden.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.