'Wecycle' daagt Amstelveense sportverenigingen uit; maak kans op 1.000,-

'Wecycle' daagt Amstelveense sportverenigingen uit; maak kans op 1.000,- Foto: AmstelveenZ

Amstelveen - 'Wecycle' daagt alle Amstelveense sportclubs en -verenigingen uit om een inzamelactie voor afgedankte apparaten, armaturen en kapotte spaarlampen te verzinnen en van het inlevermoment bij het Afvalbrengstation in Amstelveen een foto of een filmpje te maken. Dat kan een sponsorcheque van duizend euro voor de vereniging opleveren.

Landelijk krijgen de 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro. Ook zijn er landelijk 100 troostprijzen te verdelen: een bloemenbon van 25 euro om iemand van de club te bedanken.

De actie wordt gehouden van 29 april tot en met 9 juni 2019. 'Lever dus zoveel mogelijk spullen in bij het Afvalbrengstation aan Grutterij 26 op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen. Je kunt hier terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De foto of het filmpje van het inlevermoment kan samen met een beschrijving van de inzamelactie worden ingestuurd naar wecycle.nl/inleveren', zo mledt de organisatie.

De actievoorwaarden en een gratis communicatiekit voor deze actie zijn vanaf april beschikbaar op de website van Wecycle, www.wecycle.nl/inleveren In de week van 17 juni (week 25) maakt WeCycle de landelijke en lokale winnaars bekend. 

 


Reacties