AmstelveenZ

'Wecycle' daagt Amstelveense sportverenigingen uit; maak kans op 1.000,-

Amstelveen - 'Wecycle' daagt alle Amstelveense sportclubs en -verenigingen uit om een inzamelactie voor afgedankte apparaten, armaturen en kapotte spaarlampen te verzinnen en van het inlevermoment bij het Afvalbrengstation in Amstelveen een foto of een filmpje te maken. Dat kan een sponsorcheque van duizend euro voor de vereniging opleveren.

Landelijk krijgen de 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro. Ook zijn er landelijk 100 troostprijzen te verdelen: een bloemenbon van 25 euro om iemand van de club te bedanken.

De actie wordt gehouden van 29 april tot en met 9 juni 2019. 'Lever dus zoveel mogelijk spullen in bij het Afvalbrengstation aan Grutterij 26 op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen. Je kunt hier terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 8:30 en 16:00 uur. De foto of het filmpje van het inlevermoment kan samen met een beschrijving van de inzamelactie worden ingestuurd naar wecycle.nl/inleveren', zo mledt de organisatie.

De actievoorwaarden en een gratis communicatiekit voor deze actie zijn vanaf april beschikbaar op de website van Wecycle, www.wecycle.nl/inleveren In de week van 17 juni (week 25) maakt WeCycle de landelijke en lokale winnaars bekend. 

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.