Pixabay.com

'Week van de Ontmoeting' in Amstelveen in strijd tegen eenzaamheid

Amstelveen - In de week van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober staan ontmoeting en verbinding centraal in Amstelveen. In het hele land - en dus ook in Amstelveen - wordt van alles georganiseerd om een vuist te maken tegen eenzaamheid. 

In Amstelveen zijn er al diverse bestaande activiteiten die eenzaamheid kunnen doorbreken, maar In de Week van de Ontmoeting zijn er meer activiteiten waar inwoners aan mee kunnen doen.

Een greep uit de activiteiten: Amsterdamse liederen zingen, een ontmoetingstafel, lunchen, een rondleiding door Museum JAN en nog veel meer. Het complete programma in de Week van de Ontmoeting is te vinden op de website:  www.participe-amstelland.nu/week-van-de-ontmoeting-2023. Er is ook een programmaboekje dat kan worden opgehaald in diverse Amstelveense wijkcentra.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.