AmstelveenZ

Weer draait bij; vrijmarkten Amstelveen stromen vol

Amstelveen - De Koningsdag-vrijmarkten in Amstelveen stromen na een natte start weer ouderwets vol. 

Rond half tien brak zelfs een zonnetje door en de verbeterde weersomstadigheden zorgen direct voor meer drukte. De verkopers hebben massaal het afdekplastic van de koopwaar afgehaald en de sfeer zit er goed in.

De vroege start van de Koningsdag werd geplaagd door regen, maar de verwachting is dat het grotendeels deels droog blijft. Wel wordt er in de loop van de dag een stevige wind verwacht, maar dat mag voor nu de pret niet drukken.

De burgemeester in Bovenkerk [Foto: Amstelveen Oranje]

De vrijmarkt bij De Meent; minder druk dan andere jaren maar ook hier wordt de markt in de loop van de ochtend beter bezocht (Foto: Davey Photography, Davey Baas)


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.