Jaap Maars

Weer een international voor Pinoké

AMSTELVEEN – Pinoké heeft opnieuw een international aangetrokken. De Ierse Anna O’Flanagan hockeyt komend seizoen in het Amsterdamse Bos.

De 27-jarige speelster kwam tot nu toe 163 keer uit voor Ierland en maakte 62 doelpunten voor haar land. Afgelopen seizoen speelde O’Flanagan voor Bloemendaal.

Rond                     

Ook de 25-jarige Anouk Lambers is nieuw bij Pinoké en komt over van buurman Amsterdam. Daarnaast speelt de 23-jarige Pamela Raaff komend seizoen ook voor de naar de hoofdklasse gepromoveerde hockeysters van coach Hans Oostindie. Zij speelde afgelopen seizoen voor het eveneens in het Amsterdamse Bos hockeyende Hurley.

"Met het aantrekken van deze drie speelsters hebben we de spelersgroep nagenoeg rond”, zegt bestuurslid tophockey Robert Buma op de website van Pinoké. Eerder werd al bekend dat ook de Australische international Gabi Nance en de voor Nieuw-Zeeland hockeyende Samantha Charlton Pinoké zullen  versterken.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.