VLN Nieuws
112

Weer klapper bij op/afrit A9 Burgemeester Boersweg

Amstelveen - Op de kruising van de Burgemeester Boersweg met de afrit van de A9 zijn maandagavond een personenwagen en een taxi met elkaar in botsing gekomen.

Het is niet voor het eerst dat het misgaat op deze plek. Er hebben al flink wat ongevallen plaatsgevonden, sinds de verkeerssituatie is gewijzigd door werkzaamheden aan het aldaar gelegen viaduct over de A9.

Deze keer ging het mis toen de bestuurder van een donkerblauwe personenwagen de snelweg afkwam en in de richting van Ouderkerk reed, terwijl de bestuurder van een taxi van de Boersweg de snelweg richting Utrecht op wilde rijden. De twee voertuigen kwamen hard in botsing.

6pSNkM9GprGd-1.jpg
Foto's VLN Nieuws

Een van de betrokkenen raakte bij het ongeval dermate gewond dat deze persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Beide wagens raakten zwaar beschadigd en moesten door de bergingsdienst worden afgesleept.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.