VHT Politie Amsterdam (Facebook)
112

Weer rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontrole Beneluxbaan

Amstelveen - Het regionale verkeershandhavingsteam van de politie heeft opnieuw twee rijbewijzen ingevorderd van bestuurders die meer dan 50 km/u te hard reden op de Beneluxbaan in Amstelveen.

Ook werd vijf keer proces verbaal opgemaakt voor snelheidsovertredingen van meer dan 30 kilometer per uur. Dat meldt de politie op social media (zie onderaan dit bericht).

De politie controleert veelvuldig op de Beneluxbaan, waar momenteel een maximumsnelheid geldt van 50 km/u.

Hardleerse bromfietser

Het verkeershandhavingsteam nam deze week ook nog een bromfiets in beslag aan de Olympiadelaan in Amstelveen, nadat de bestuurder opvallend rijgedrag vertoonde en had proberen te vluchten via de aldaar gelegen bussluis. De politiebus kon echter over de sluis heen, waarop de bestuurder aangehouden kon worden: het was al de derde keer dat de bestuurder werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Tegen de bestuurder is proces verbaal opgemaakt.


Meer nieuws

Zakelijk gisteren 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca 16 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.