pixabay.com

Wegafsluitingen door asfalteringswerkzaamheden in Amstelveen

Amstelveen - In verband met asfalteringswerkzaamheden zijn  diverse wegen in Amstelveen de komende periode tijdelijk afgesloten. Onder andere (delen van) de Van der Hooplaan, Nesserlaan en Bankrasweg krijgen een nieuwe asfaltlaag. Verkeer moet rekening houden met omleidingen. Ook zijn er komend weekeinde afsluitingen van de N201.

Van der Hooplaan

De Van der Hooplaan tussen het Hueseplein en Lindenlaan is van donderdag 17 november 13.00 uur tot en met vrijdag 18 november 05:00 uur afgesloten voor het verkeer omdat er nieuw asfalt wordt aangebracht. Overdag is de Van der Hooplaan afgesloten tussen het Hueseplein en de rotonde Lindenlaan. De rotonde bl­ijft dan beschikbaar voor het verkeer. ’s Avonds wordt ook de rotonde afgesloten voor het verkeer.

Nesserlaan

In verband met natte weersomstandigheden werden de eerder geplande asfalteringswerkzaamheden aan de Nesserlaan nu op donderdag 10 november tussen 19.00 uur en vr­ijdag 11 november 05:00 uur uitgevoerd. Ter hoogte van de Ringd­ijk wordt de Nesserlaan afgesloten voor het verkeer. Op de kruising Nesserlaan/Bovenkerkerweg wordt er een verkeersregelaar ingezet.

Bankrasweg

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Bankrasweg tot en met vr­ijdag 18 november  2022 volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Grote en Kleine Poorterweide bl­ijven  bereikbaar via de Oostermeerweg.

Rietwijkeroordweg (Aalsmeer)

Tot en met vr­ijdag 23 december z­ijn door asfalteringswerkzaamheden en groot onderhoud aan de weg, fiets- en voetpaden de Rietw­ijkeroordweg en Noordpolderweg in Aalsmeer afgesloten voor het verkeer. De Rietw­ijkeroordweg en Noordpolderweg zijn wel bereikbaar voor bestemmingsverkeer en nood- en hulpdiensten.

N201

In verband met onderhoud aan het aquaduct is de provinciale weg N201 ter hoogte van het aquaduct afgesloten van donderdag 10 november 20:00 uur tot en met vr­ijdag 11 november 05:00 uur. Opvolgend is de N201 tussen de N232 en N231 van vr­ijdag 11 november 19:00 uur tot en met zaterdag 12 november 05:00 volledig afgesloten voor het verkeer.

Oranjebaan

Nog tot en met vrij­dag 23 december 2022 z­ijn het voet- en fietspad langs de Oranjebaan (noordz­ijde) tussen de Camera Obscuralaan en Beneluxbaan volledig afgesloten.

Burgemeester A. Colijnweg

Nog tot en met december is er buiten de spits regelmatig een rij­strook op de Burgemeester A. Colijnweg afgesloten om t­ijdel­ijke rij­stroken (bypass) aan de zuidkant van de A9 aan te leggen: de bruggen van de A9, over de Sierkade en Bleekerskade, worden uitgebreid. Het bos-parkeerterrein aan de Bleekerskade is momenteel ook afgesloten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.