Meijers - makelaars in assurantiën
Advertorial Zakelijk

Werken bij Meijers: het begint bij jou

Amstelveen - Het in Amstelveen gevestigde bedrijf Meijers - makelaars in assurantiën - is wellicht op zoek naar jou! Meijers heeft momenteel diverse vacatures.

Zo is Meijers momenteel op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie (40 uur) en een Specialist Particulier Volmacht (40 uur).

Meijers is een ambitieus familiebedrijf dat al sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers behoort het bedrijf tot de top 5 van onafhankelijke spelers in Nederland. Meijers biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop groeimogelijkheden.


AmstelveenZ JobZ

Op zoek naar een leuke baan dicht in de buurt? Kijk dan op AmstelveenZ JobZ voor vacatures in Amstelveen en directe omgeving! Is jouw bedrijf op zoek naar personeel en wil je voordelig een JobZ-vacature plaatsen? Neem dan per e-mail contact op met kieran@amstelveenz.nl 

Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws