Anouk Waarle, Meijers (beeld: Jaap Maars)
Advertorial Zakelijk

Werken bij Meijers: ‘ik denk niet dat een andere werkgever mij nu meer zou kunnen bieden’

Amstelveen - Anouk Waarle is Senior WIA Specialist en werkt sinds 2018 bij Meijers. Zij adviseert relaties over preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid en de focus ligt daarbij op de duurzame inzetbaarheid van de werknemers en risicobeheersing voor de werkgevers. Ze komt uit de Achterhoek maar is alweer een paar jaar woonachtig in Amstelveen. Haar favoriete plek? Het Amsterdamse Bos voor een fijne wandeling met het gezin.

We spreken met Anouk over haar werk, het bedrijf Meijers en wat werkgeluk voor haar betekent.

Warm onthaal

‘Ik was blij verrast op mijn eerste werkdag. Na 12 jaar ergens anders gewerkt te hebben, vond ik het heel spannend om op de fiets te stappen voor mijn eerste werkdag bij Meijers. Ik dacht nog: waar ben ik aan begonnen? Dat gevoel verdween direct toen ik hier binnenkwam. Ik werd heel warm ontvangen bij de receptie en toen ik werd opgehaald door een collega, zat iedereen op mij te wachten met een bos bloemen. Na een halve dag voelde ik: ik heb de juiste keuze gemaakt.’

De verbondenheid is groot

‘Heel Meijers is een grote familie. Wij zitten met onze afdeling in een nieuw geopende vleugel in het kantoorgebouw, maar elke keer als we langs de receptie lopen of een andere afdeling op gaan, worden we gegroet bij onze voornaam en voel ik mij gezien. Dat vind ik heel bijzonder voor zo’n groot bedrijf. De verbondenheid is groot en het voelt helemaal niet als een grote organisatie. Je kan met iedereen afspreken, uit welke laag dan ook. Je hebt snel contact en de drempel is laag.’

Uniek personeelsfeest

‘Ik ben lid van de personeelsvereniging en als er iets georganiseerd wordt en mijn agenda laat het toe, dan doe ik mee. Ik vind het leuk dat er veel activiteiten worden georganiseerd. Zowel sport gerelateerd als gezellige dingen zoals borrels, een jaarlijkse barbecue, samen bowlen en varen. Ook wordt er elk jaar een uniek personeelsfeest georganiseerd. Van A tot Z wordt overal aan gedacht en heeft iedereen de avond van zijn leven. Onze families worden ook betrokken; zo komt Sinterklaas deze week op kantoor om onze kinderen te verrassen.’  

‘Er wordt goed voor ons gezorgd’

‘Er wordt goed voor ons gezorgd. Dagelijks krijgen we een gezonde lunch, er is lekkere koffie en vers fruit de hele dag door. Maar naast alle leuke dingen is de organisatie ook goed voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is altijd ruimte om bij te leren en om zelf met ideeën te komen. Zo hebben we met het hele team deze zomer een opleiding gevolgd. Ook andere dingen zijn mogelijk. Een taalcursus volgen bijvoorbeeld. Heel erg leuk en goed voor de brede ontwikkeling. Er wordt goed geluisterd naar de medewerkers en Meijers staat open voor veel initiatieven.

‘Ik ervaar veel werkgeluk'

Ik ervaar veel werkgeluk en ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb zelf al meerdere mensen aangedragen die inmiddels ook bij mij op de afdeling werken. Dat familiegevoel heerst hier enorm. Ik denk niet dat een andere werkgever mij nu meer zou kunnen bieden en dat ik het ergens anders beter zou kunnen krijgen op het gebied van fijne collega’s, persoonlijke ontwikkeling, de fijne werkplek en hoe goed er voor ons gezorgd wordt. Ik zit helemaal op mijn plek.’

Bekijk hier de openstaande vacatures bij Meijers.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.