Wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66)

Wethouder Frank Berkhout per direct met zorgverlof

Amstelveen - De Amstelveense wethouder Frank Berkhout (D66) heeft in verband met noodzakelijke medische behandelingen voor zijn dochter, per direct zorgverlof opgenomen. Tijdens zijn zorgverlof worden zijn portefeuilles waargenomen door de andere vier wethouders.       

Wethouder Floor Gordon neemt gedurende de verlofperiode van haar collega de portefeuilles onderwijs, vastgoed, dierenwelzijn en openbare ruimte over. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal de portefeuilles jeugd en jeugdzorg onder zijn hoede nemen en  wethouder Elzakalai de portefeuille gemeentelijke organisatie (o.a. ICT, Wet open overheid (WOO), inkoop en dienstverlening). De portefeuille cultuureducatie komt tijdelijk in handen van wethouder Raat.

Wethouder Berkhout woont in Nes aan de Amstel, is getrouwd en heeft een dochter en een zoon.


Meer nieuws

112 gisteren 15:30

Ernstig ongeval op kruising Binderij/Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op de kruising van de Bovenkerkerweg met de Binderij nabij bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen heeft maandagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een traumateam werd opgeroepen.

Sport gisteren 12:00

Nederlandse toptennissers strijden om titel op NK Tennis in NTC Amstelveen

Amstelveen - Niet vaak komt toptennis zo dichtbij als nu! Van 11 tot en met 18 december is het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen (NTC) gastheer van de Nationale Kampioenschappen Tennis. Het evenement waar de Nederlandse (rolstoel)tennistop het jaar afsluit. Op de indoorbanen komen de beste Nederlandse tennissers in actie in de strijd om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel met deelname van o.a. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Suzan Lamens en Golden Slam winnares Diede de Groot.

Algemeen gisteren 09:23

Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra

Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.

Politiek gisteren 09:00

Financieel in de knel? Gemeente Amstelveen helpt!

Amstelveen - Een groeiend aantal Amstelveners kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen door de sterk gestegen (energie-)prijzen. Toch is er een groot aantal inwoners dat de hulpstap naar de gemeente niet zet: uit onwetendheid, trots of misschien wel angst. Wethouder Marijn van Ballegooijen benadrukt dat de gemeente iedereen die financieel in de knel zit wil en vaak ook kan helpen.

Amstelveen van voorheen 4 dec. 2022 20:20

Amstelveen van voorheen (328)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 328 een oude prentbriefkaart uit 1962.