Wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66)

Wethouder Frank Berkhout per direct met zorgverlof

Amstelveen - De Amstelveense wethouder Frank Berkhout (D66) heeft in verband met noodzakelijke medische behandelingen voor zijn dochter, per direct zorgverlof opgenomen. Tijdens zijn zorgverlof worden zijn portefeuilles waargenomen door de andere vier wethouders.       

Wethouder Floor Gordon neemt gedurende de verlofperiode van haar collega de portefeuilles onderwijs, vastgoed, dierenwelzijn en openbare ruimte over. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal de portefeuilles jeugd en jeugdzorg onder zijn hoede nemen en  wethouder Elzakalai de portefeuille gemeentelijke organisatie (o.a. ICT, Wet open overheid (WOO), inkoop en dienstverlening). De portefeuille cultuureducatie komt tijdelijk in handen van wethouder Raat.

Wethouder Berkhout woont in Nes aan de Amstel, is getrouwd en heeft een dochter en een zoon.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.