Gemeente Amstelveen

Wethouder sluit basketbalkamp in Amstelveen af

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer was deze week aanwezig bij de afsluiting van het basketbalkamp van MBCA. Zo’n zestig kinderen van binnen en buiten Amstelveen deden mee aan het kamp.

Tijdens het driedaagse kamp werkten de kinderen aan hun techniek en samenspel. Als kers op de taart was er een prijsuitreiking waar verschillende deelnemers in het zonnetje werden gezet voor hun inzet.

Initiatief

De wethouder sprak de kinderen toe en maakte van de gelegenheid gebruik om ook de organisatie te bedanken. “MBCA is klein begonnen en uitgegroeid tot een vereniging van formaat”, zei Ellermeijer volgens een persbericht van de gemeente Amstelveen. “De mensen achter MBCA zetten Amstelveen op de kaart op het gebied van basketbal. Het basketbalkamp dat hier de afgelopen dagen is gehouden is bovendien een prachtig initiatief om kinderen aan het sporten te houden.”


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.