Poel's Up (archief)

Whoop whoop! Suppen maar!

Amstelveen - Recreatievoorziening Poel's Up, gelegen aan de Poel in Amstelveen, heeft toestemming gekregen om supboards te verhuren. Voor eigenaar Rob de Ruyter een lichtpuntje in een moelijke periode.

'Whoop whoop! Suppen maar!' met die tekst toont Poel's Up de blijdschap dat het weer enige activiteit mag oppakken. 

De Ruyter, naast Poel's Up eveneens eigenaar van Fun Center Amstelveen (waaronder Jumpers (trampoline), Lasers (lasergamen), Singers (karaoke) en Golfers (indoorgolf), wordt hard getroffen door de crisis. 'Dit geeft weer moed', zegt De Ruyter.

Hij diende een uitgebreid protocol in bij de gemeente om te mogen suppen en kreeg uiteindeijk toestemming. Suppen bij Poel's Up kan nu weer op het hele uur  (max 2 personen) vanaf 10 jaar met volwassenen.

Vanaf vandaag 11.00 uur vandaag mag er dus weer gesupt worden op de Amstelveense Poel. Mensen die een supboard reserveren ontvangen een bevestiging met het geldende protocol, waar zij zich aan dienen te houden.

Reserveren kan via http://www.poelsup.nl/reserveren/ of telefonisch via 020 3090344.


Meer nieuws

112 gisteren 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek gisteren 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.