Poel's Up (archief)

Whoop whoop! Suppen maar!

Amstelveen - Recreatievoorziening Poel's Up, gelegen aan de Poel in Amstelveen, heeft toestemming gekregen om supboards te verhuren. Voor eigenaar Rob de Ruyter een lichtpuntje in een moelijke periode.

'Whoop whoop! Suppen maar!' met die tekst toont Poel's Up de blijdschap dat het weer enige activiteit mag oppakken. 

De Ruyter, naast Poel's Up eveneens eigenaar van Fun Center Amstelveen (waaronder Jumpers (trampoline), Lasers (lasergamen), Singers (karaoke) en Golfers (indoorgolf), wordt hard getroffen door de crisis. 'Dit geeft weer moed', zegt De Ruyter.

Hij diende een uitgebreid protocol in bij de gemeente om te mogen suppen en kreeg uiteindeijk toestemming. Suppen bij Poel's Up kan nu weer op het hele uur  (max 2 personen) vanaf 10 jaar met volwassenen.

Vanaf vandaag 11.00 uur vandaag mag er dus weer gesupt worden op de Amstelveense Poel. Mensen die een supboard reserveren ontvangen een bevestiging met het geldende protocol, waar zij zich aan dienen te houden.

Reserveren kan via http://www.poelsup.nl/reserveren/ of telefonisch via 020 3090344.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Gedecoreerden ontvangen alsnog lintje uit handen van burgemeester

Amstelveen – Burgemeester Tjapko Poppens heeft de twaalf Amstelveners die 24 april jongstleden via een videoboodschap te horen kregen dat dat zij koninklijk waren onderscheiden, inmiddels daadwerkelijk een lintje kunnen uitreiken.  

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.