Het filiaal van Patisserie Prenger op winkelcentrum Groenhof

Wie gun jij een luxe kerstbrood van Patisserie Prenger?

Amstelveen - Patisserie Prenger heeft tijdens de naderende feestdagen weer heel veel lekkers in het assortiment. Speciaal voor lezers van AmstelveenZ.nl verloot Prenger vijf luxe kerstbroden. (Update: de winnaars zijn bekend, zie hier)

Gevuld met krenten, rozijnen, amadelspijs en gemaakt van 100 procent echte roomboter is het luxe kerstbrood een echte aanrader voor de kerstdagen.

Ken jij iemand die een extra traktatie tijdens de naderende feestdagen - om wat voor reden dan ook - echt goed kan gebruiken? Draag die persoon dan voor. Dat kan door een e-mail te sturen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Prenger kerstbrood of tag diegene op social media (onder de post van dit artikel).

luxe_kerstbrood+prenger.jpg
Speciaal luxe kerstbrood van Patisserie Prenger.

Komende woensdag (21 december 2022) maakt AmstelveenZ de vijf winnaars bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden). 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.

Algemeen 7 dec. 2023 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.