Het filiaal van Patisserie Prenger op winkelcentrum Groenhof

Wie gun jij een luxe kerstbrood van Patisserie Prenger?

Amstelveen - Patisserie Prenger heeft tijdens de naderende feestdagen weer heel veel lekkers in het assortiment. Speciaal voor lezers van AmstelveenZ.nl verloot Prenger vijf luxe kerstbroden. (Update: de winnaars zijn bekend, zie hier)

Gevuld met krenten, rozijnen, amadelspijs en gemaakt van 100 procent echte roomboter is het luxe kerstbrood een echte aanrader voor de kerstdagen.

Ken jij iemand die een extra traktatie tijdens de naderende feestdagen - om wat voor reden dan ook - echt goed kan gebruiken? Draag die persoon dan voor. Dat kan door een e-mail te sturen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Prenger kerstbrood of tag diegene op social media (onder de post van dit artikel).

luxe_kerstbrood+prenger.jpg
Speciaal luxe kerstbrood van Patisserie Prenger.

Komende woensdag (21 december 2022) maakt AmstelveenZ de vijf winnaars bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden). 


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.