kitikate

Wie gun jij een waardebon van kitikate?

Amstelveen - Kinderkledingwinkel kitikate in winkelcentrum Stadshart Amstelveen is dé winkel op het gebied van biologische baby- en kinderkleding. In samenwerking met kitikate stelt AmstelveenZ.nl lezers in staat om iemand te nomineren voor een kitikate-waardebon ter waarde van 70 euro.

Bij deze actie kan je iemand voordragen voor de waardebon door hem of haar te taggen onder dit artikel op de Facebook-pagina van AmstelveenZ ; vertel daarbij waarom je hem of haar deze leuke prijs gunt! En als je toch online bent, volg kitikate dan ook op Instagram (klik hier). Zit je niet op social media? Je mag natuurlijk ook iemand voordragen via e-mail: actie@amstelveenz.nl

100% organisch

De winnaar mag straks dankzij jou met de waardebon ter waarde van 70 euro wat moois kiezen uit de geliefde en betaalbare (100% organische) kitikate-collectie, die bestaat uit kleding voor jongens en meisjes in zachte kleuren en met vrolijke prints. Kitikate heeft naast kleding ook diverse accessoires, kussens, beddengoed, schoenen en cadeaugeschenken in het assortiment. Wordt het een superzachte badjas, een zomerset, een romper voor je kleintje of een complete newbornset? 

Binnenhof 35

Eind december vorig jaar opende kitikate haar deuren op het Stadshart aan Binnenhof 35. De knusse winkel heeft een gezellige sfeer en is een walhalla voor wie op zoek is naar het perfecte kraamcadeau of eerste kledingstuk voor de pasgeboren baby. Ook voor jonge kinderen tot 5 jaar is er genoeg aanbod.

kitikate_stadshart_amstelveen_c_jasmijn_fotografeert.jpg
Cagdas en Dilan van kitikate

Enorm veel voordelen
‘De impact van duurzame kleding wordt vaak onderschat, terwijl het enorm veel voordelen heeft’, vertelt eigenaresse Dilan. ‘Duurzame kleding is beter voor het milieu, vanwege minder waterverspilling en een beter productieproces. Daarnaast komt duurzame kleding de katoenboeren en de producenten in de fabrieken ten goede. Duurzame stoffen zitten een stuk lekkerder en zijn vaak zachter’, vult eigenaar Cagdas aan. ‘Tevens is de kwaliteit een stuk beter, waardoor de kleding langer mee gaat.’

AmstelveenZ.nl verloot 1 waardebon t.w.v. 70 euro en maakt volgende de week de winnaar bekend van deze lezersactie. Lees hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen gisteren 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen 15 mei 2022 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.