kitikate

Wie gun jij een waardebon van kitikate?

Amstelveen - Kinderkledingwinkel kitikate in winkelcentrum Stadshart Amstelveen is dé winkel op het gebied van biologische baby- en kinderkleding. In samenwerking met kitikate stelt AmstelveenZ.nl lezers in staat om iemand te nomineren voor een kitikate-waardebon ter waarde van 70 euro.

Bij deze actie kan je iemand voordragen voor de waardebon door hem of haar te taggen onder dit artikel op de Facebook-pagina van AmstelveenZ ; vertel daarbij waarom je hem of haar deze leuke prijs gunt! En als je toch online bent, volg kitikate dan ook op Instagram (klik hier). Zit je niet op social media? Je mag natuurlijk ook iemand voordragen via e-mail: actie@amstelveenz.nl

100% organisch

De winnaar mag straks dankzij jou met de waardebon ter waarde van 70 euro wat moois kiezen uit de geliefde en betaalbare (100% organische) kitikate-collectie, die bestaat uit kleding voor jongens en meisjes in zachte kleuren en met vrolijke prints. Kitikate heeft naast kleding ook diverse accessoires, kussens, beddengoed, schoenen en cadeaugeschenken in het assortiment. Wordt het een superzachte badjas, een zomerset, een romper voor je kleintje of een complete newbornset? 

Binnenhof 35

Eind december vorig jaar opende kitikate haar deuren op het Stadshart aan Binnenhof 35. De knusse winkel heeft een gezellige sfeer en is een walhalla voor wie op zoek is naar het perfecte kraamcadeau of eerste kledingstuk voor de pasgeboren baby. Ook voor jonge kinderen tot 5 jaar is er genoeg aanbod.

kitikate_stadshart_amstelveen_c_jasmijn_fotografeert.jpg
Cagdas en Dilan van kitikate

Enorm veel voordelen
‘De impact van duurzame kleding wordt vaak onderschat, terwijl het enorm veel voordelen heeft’, vertelt eigenaresse Dilan. ‘Duurzame kleding is beter voor het milieu, vanwege minder waterverspilling en een beter productieproces. Daarnaast komt duurzame kleding de katoenboeren en de producenten in de fabrieken ten goede. Duurzame stoffen zitten een stuk lekkerder en zijn vaak zachter’, vult eigenaar Cagdas aan. ‘Tevens is de kwaliteit een stuk beter, waardoor de kleding langer mee gaat.’

AmstelveenZ.nl verloot 1 waardebon t.w.v. 70 euro en maakt volgende de week de winnaar bekend van deze lezersactie. Lees hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:53

N522 (Ouderkerk-Amstelveen) aantal dagen dicht voor doorgaand verkeer

Amstelveen - De provinciale weg N522 (tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost) wordt tussen woensdagavond 7 juni tot maandagochtend 12 juni afgesloten voor doorgaand verkeer, wegens werkzaamheden aan de nieuwe brugverbinding over de rivier De Amstel.

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen.