112

Wie mist een katalysator in Bovenkerk?

Amstelveen - Woon je in de omgeving van de Noorddammerlaan in Bovenkerk en start je auto niet meer? Dan is de kans aanwezig dat je slachtoffer bent geworden van katalysatordieven. De politie heeft vannacht in Bovenkerk namelijk twee mannen en een vrouw aangehouden die ervan verdacht worden diverse katalysatoren van auto’s te hebben gestolen.

De drie verdachten werden vannacht rond half twee ingerekend: ze gedroegen zich verdacht, waren in het donker gekleed en hadden diverse losgeschroefde katalysatoren en gereedschap bij zich. Ze konden geen identiteitsbewijs tonen.

De verdachten zijn naar het cellencomplex overgebracht en de politie hoopt in het onderzoek naar de verdachten meer informatie te krijgen waar de katalysatoren vandaan komen en vraagt mensen die  in de omgeving van de Noorddammerlaan wonen of hen iets is opgevallen. Maar ook kan het zo zijn dat hun auto niet meer start omdat de katalysator is gestolen.

Tips zijn welkom via 0900-8844 (zaaknummer 2021250108). Lees onderstaand het volledige bericht van Politie Amstelveen op Facebook:


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.