De nieuwe winkel op winkelcentrum Groenhof

Wie verdient een overheerlijke appeltaart van De Lange / Prenger?

Amstelveen - Banketbakkerij De Lange en Patisserie Prenger zijn samengegaan en het nieuwe, fraaie filiaal op winkelcentrum Groenhof is open. Om dat te vieren mag AmstelveenZ liefst tien overheerlijke klassieke De Lange appeltaartjes verloten.   

We geven lezers de gelegenheid om een collega, maatje, familielid, vriend(in), clubgenoot of wie dan ook voor te dragen voor zo'n overheerlijke appeltaart met het klassieke De Lange-recept.

Hoe doe je mee? Heel eenvoudig: iemand voordragen kan onder de Facebook-post van dit artikel of natuurlijk via mail: stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl  Inzenden kan tot uiterlijk 9 oktober 2022. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt! (Zie hier de algemene actievoorwaarden van AmstelveenZ).

PRENGER & DE LANGE ZIJN ÉÉN

prenger2.jpg
De nieuwe winkel aan Groenhof

Patisserie Prenger en banketbakkerij De Lange zijn sinds begin oktober één! Het heeft geresulteerd in een fonkelnieuwe prachtige zaak op winkelcentrum Groenhof en natuurlijk kunnen klanten ook nog als vertrouwd terecht in het filiaal aan de Amsterdamseweg.

Om de opening van het nieuwe filiaal in Amstelveen Zuid te vieren staat de hele maand oktober ook nog eens in het teken van overheerlijke openingsaanbiedingen.

Kleine jongen

Steve Bouman wist als kleine jongen al dat hij banketbakker wilde worden en op zijn 21e nam hij al de Patisserie aan de Amsterdamseweg in Amstelveen over die hij sindsdien samen met Mandy runt. De patisserie groeide uit zijn voegen en dus werd het tijd voor uitbreiding.

Door samen te gaan met banketbakkerij De Lange op winkelcentrum Groenhof hebben ze die uitbreiding weten te realiseren en is weer een nieuwe mijlpaal bereikt. De volledige verbouwde winkel op Groenhof is prachtig geworden en een aanwinst voor het hele winkelcentrum.

Kwaliteit

Ook in dit filiaal gaan Steve en Mandy samen met het personeel de hoogst mogelijk kwaliteit leveren: ‘Wij doen er alles aan om dat iedere dag weer waar te maken,’ laat het energieke ondernemersduo weten.

Uiteraard is de beroemde appeltaart van De Lange in het assortiment gebleven, net als diverse andere klassiekers. En op Groenhof zijn ook de overheerlijke Bossche Bollen van Prenger verkrijgbaar.

OKTOBERMAAND VOL AANBIEDINGEN

MA 3 T/M ZA 8 OKTOBER

 • Alle sloffen €9,95
 • Appelkanjers (2 stuks ) €4,80 €3,50
 • Amandelcakes (6 stuks) €5,95 €4,50

MA 10 T/M ZA 15 OKTOBER

 • Bossche Bollen €2,95 €1,95
 • Boterkoeken €7,95 €5,00
 • Doosje Bonbons €15,95 €12,50

Alle producten zijn ook online te bestellen via www.patisserieprenger.nl

MA 17 T/M ZA 22 OKTOBER

 • Hazelnoot-slagroomtaartje €9,95 €6,95
 • Herfstchocolade €10,95 €7,95
 • Speculaasjes €6,95 €4,95

MA 24 t/M ZA 29 OKTOBER

 • Appeltaart De Lange €10,95 €9,50
 • 4 gebak naar keuze €12,40 €10,00
 • Gevulde koek €2,25 €1,75

Alle producten zijn ook online te bestellen via www.patisserieprenger.nl


Meer nieuws