Jazz in het Dorp

Wie wil helpen in de KidsCorner bij Jazz in het Dorp?

AMSTELVEEN - Ben jij ontzettend leuk met kinderen en hou je van muziek? Het festival Jazz in het Dorp zoekt voor zondag 10 september 2017 enthousiaste begeleiders van het kinderprogramma in de KidsCorner.

Wat ga je doen?
Rondom de kerk op het Dorpsplein wordt een heuse KidsCorner ingericht. Kinderen kunnen hier de hele dag terecht voor allerlei activiteiten. Van muzikale workshops tot schminken, van een springkussen tot knutselen en nog veel meer. Om dit alles in goede banen te leiden en te zorgen dat alle kleintjes een topdag hebben, zoekt Jazz in het Dorp vrijwilligers die tussen 14:00 en 18:00 uur een handje willen helpen.

Duurt dat de hele dag?
Nee, een shift duurt 2 uur (langer mag natuurlijk altijd!). Het zou helemaal super zijn wanneer je 2 shifts wilt draaien, tussendoor heb je dan 2 uur pauze.

Wat levert het op?
De volledige organisatie van Jazz in het Dorp is vrijwillig. Als tegenprestatie krijg je, naast eeuwige dank, van de organisatie én heel veel kinderen, een crew t-shirt, eten en drinken en een unieke ervaring achter de schermen van Jazz In Het Dorp in een heel gezellig, vrijwillig team.

Geef je op!
Heb je zin om te komen helpen? Daar zouden we ontzettend blij mee zijn. Stuur een mailtje met je contactgegevens, de tijd dat je beschikbaar bent én wat je zou willen/kunnen doen naar info@jazzinhetdorp.nl, dan wordt er contact met je opegnomen door de organisatie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.