Wie wordt Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020?

Wie wordt Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020? Foto: OvhJ

Amstelveen - Vanaf 1 maart 2019 kun jij je favoriete ondernemer aanmelden voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing.


- Lees verder onder deze advertentie -

Winnaars van de vorige editie

Weet jij nog wie de titel de vorige keer in de wacht sleepte? Boekhandel Libris Venstra werd Ondernemer van het Jaar en winnaar in de categorie tot 50 werknemers. Sparkholder won in de categorie Startups en Centralpoint in de categorie grootbedrijf. KOK Advies was de abolute Publieksfavoriet. De verkiezing en het behalen van de titel heeft hen, naar eigen zeggen, veel gebracht: naamsbekendheid, nieuwe klanten, aangescherpte doelen en focus, én nieuwe energie.

Waardering voor het Amstelveense MKB

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Amstelveen kent zoveel prachtige, innovatieve en dynamische ondernemers. ‘Dat mag wel eens wat meer naar buiten worden gebracht. Zij zijn per slot van rekening de motor van onze lokale economie’, aldus de initiatiefnemers.

Selectiecriteria

Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen, drie jaar of langer bestaat en onderscheidend, daadkrachtig, innovatief en duurzaam/maatschappelijk betrokken is kan aangemeld worden en maakt kans op de titel. Nieuw tijdens deze editie is dat elke deelnemer, die door de eerste selectie komt, dit jaar sowieso kan meedingen naar de Publieksprijs.

Zonder partners geen verkiezing

‘Wij zijn verheugd dat wij ook deze editie weer mogen rekenen op de steun van Rabobank Amstel en Vecht, KPMG, AmstelveenZ en de Loogman Groep. En dat ook Centralpoint, de winnaar grootbedrijf van vorig jaar, heeft besloten om een substantiële bijdrage te leveren. Met deze partners gegarandeerd weer een groot succes.’

AANMELDEN KAN TOT 1 JUNI 2019

Op vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, sluiten we feestelijk af met een Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 bekend gemaakt. Aanmelden kan op: www.ovhj-amstelveen.nl/aanmelden 


Reacties