Wie zou een lintje moeten krijgen? Voordragen kan nu

Amstelveen - Amstelveners die zich belangeloos en met en hart en ziel inzetten voor het welzijn van anderen kunnen momenteel worden voorgedragen voor een koninklijke onderscheiding (lintje). Dat meldt gemeente Amstelveen.

'In Amstelveen zetten veel inwoners zich belangeloos in voor het welzijn van anderen. Zij doen dit vaak met hart en ziel en in alle bescheidenheid. Voor hun bijzondere inzet verdienen deze inwoners waardering en erkenning en kunnen in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding,' aldus de gemeente.

Aanvraag indienen
Voor meer informatie over de mogelijkheden om iemand voor te dragen en de wijze waarop, kan men contact opnemen met Lilian Aarts, kabinet burgemeester gemeente Amstelveen. Dit kan telefonisch via (020) - 540 48 12 of via mail lilian.aarts@amstelveen.nl Op de website lintjes.nl is een aanvraagformulier te vinden.


Meer nieuws

112 vandaag 14:31

Zware aanrijding op Amsterdamseweg

Amstelveen - Op de Amsterdamseweg heeft maandagmiddag een zware aanrijding plaatsgevonden tussen een personenwagen en een bedrijfsbusje.

Algemeen vandaag 11:44

Gedecoreerden ontvangen alsnog lintje uit handen van burgemeester

Amstelveen – Burgemeester Tjapko Poppens heeft de twaalf Amstelveners die 24 april jongstleden via een videoboodschap te horen kregen dat dat zij koninklijk waren onderscheiden, inmiddels daadwerkelijk een lintje kunnen uitreiken.