Davey Photography, Davey Baas
112

Wielrenner ernstig gewond bij ongeval aan Amsteldijk Noord; traumaheli ingezet

Amstelveen - Aan de Amsteldijk Noord is zaterdag aan het eind van de middag een wielrenner ernstig gewond geraakt nadat hij in aanrijding was gekomen met een agrarisch voertuig dat hooibalen vervoerde. Tal van hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd.

De politie zette de Amsteldijk Noord af vanwege de ernst van het ongeval. Naast de traumahelikopter kwamen ook ambulances  ter plaatse. De fietser werd na  behandeling op het wegdek door ambulancepersoneel en traumateam, met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

112_ongeval_amsteldijk_noord_180622_2dpdb.jpg
Foto: Davey Photography, Davey Baas

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het mooie zomerweer waren er veel fietsers op de Amsteldijk.

112_ongeval_amsteldijk_noord_180622_3dpdb.jpg
Foto: Davey Photography, Davey Baas

112-Traumheli_rf.jpg
De traumaheli landde nabij. Foto: EvL, Rob Franken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.